ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

L' Equipe: Η Μπαρτσελόνα επιμένει για Γκριεζμάν

L' Equipe: Η Μπαρτσελόνα επιμένει για Γκριεζμάν

Η Μπαρτσελόνα επιμένει για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν βασιζόμενη στην απογοήτευση του Γάλλου μετά τον αποκλεισμό της Ατλέτικο από τη Γιουβέντους και στο γεγονός ότι η ρήτρα του μέχρι τον Ιούνιο ανέρχεται στα 120.000.000 ευρώ.

Τέτοια εποχή πέρυσι (2018) η Μπαρτσελόνα ασκούσε ασφυκτική πρέσινγκ στον Γκριεζμάν για να τον κάνει δικό της. Τελικά ο 27χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός δεν ενέδωσε στην "μπλαουγκράνα" πίεση κι αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα της Μαδρίτης για να ηγηθεί του πρότζεκτ.

Ο αποκλεισμός από τη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο - χατ τρικ με δύο κεφαλιές και μία εκτέλεση πέναλτι - άφησε απογοητευμένο τον "Γκριζού". Αυτό ακριβώς προσπαθεί να εκμεταλλευθεί η ομάδα της Βαρκελώνης, σύμφωνα με την κορυφαία γαλλική εφημερίδα "Equipe", επιμένοντας να τον αποκτήσει ένα χρόνο μετά την πρώτη αποτυχημένη απόπειρά της.

Σύμμαχος της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι κι ένας όρος στο συμβόλαιο που αποφάσισε τον περασμένο Μάιο ο Γκριεζμάν να επεκτείνει με την Ατλέτικο μέχρι το 2023. Μέχρι τον Ιούνιο, η ρήτρα ανέρχεται στα 120.000.000 ευρώ, ενώ ύστερα αυξάνεται στα 200.000.000 ευρώ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ