ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ξεφορτώθηκε κι άλλον παίκτη η Μπαρτσελόνα

Barcelona head coach Ernesto Valverde sits on the bench prior to the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
Barcelona head coach Ernesto Valverde sits on the bench prior to the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Μάρλον αποτελεί παρελθόν για την Μπαρτσελόνα μετά από μόλις τρία παιχνίδια σε δύο χρόνια με την πρώτη ομάδα. Κερδισμένοι οι "μπλαουγκράνα" από τη συμφωνία με τη Σασουόλο.

Το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ συνεχίζεται για την Μπαρτσελόνα, η οποία γλίτωσε από ακόμα έναν περιττό παίκτη για τη νέα σεζόν.

Μετά από τους Γέρι Μίνα, Λικά Ντιν, Ζεράρ Ντεουλοφέου, Αλέις Βιδάλ, Αντρέ Γκόμες και Ντόουγκλας, ο Μάρλον κούνησε κι αυτός "μαντήλι", μετά από δύο χρόνια στον σύλλογο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2016 ως δανεικός από τη Φλουμινένσε για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα Β, ωστόσο στα μέσα της σεζόν προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα.

Την περσινή χρονιά παραχωρήθηκε δανεικός στη Νις και έτσι η θητεία του στους "μπλαουγκράνα" έκλεισε με μόλις τρεις συμμετοχές.

Η αγορά του 22χρονου διεθνή με την κ-20 της Βραζιλίας κόστισε 5.000.000 ευρώ και η πώληση στη Σασουόλο θα αποφέρει 6.000.000 ευρώ. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα διατηρεί το 50% των οικονομικών δικαιωμάτων σε περίπτωση μεταπώλησης, ενώ αν ο παίκτης αγωνιστεί σε 50 παιχνίδια με τον ιταλικό σύλλογο, τότε η Σασουόλο είναι υποχρεωμένη να καταβάλει ακόμα 6.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί, πάντως, έχουν δικαίωμα επαναγοράς.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ