ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Ο Μέσι θα βρει χώρο στην εξέλιξη της Μπαρτσελόνα"

Barcelona's Lionel Messi looks on during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool)
Barcelona's Lionel Messi looks on during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool) AP

Ο Ρόναλντ Κούμαν σε συνέντευξή του στο Barca TV ξεκαθάρισε ότι είναι χαρούμενος που έχει τον Μέσι στην ομάδα του, ενώ μπορεί με την ποιότητά του να βρει χώρο στην εξελικτική φάση της Μπαρτσελόνα.

Οι αλλαγές στην Μπαρτσελόνα συνεχίζονται, με την Mundo Deportivo να αναφέρει ότι ο νέος τεχνικός, Ρόναλντ Κούμαν, δεν υπολογίζει τον Λουίς Σουάρες. Αβέβαιο είναι και το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σύμφωνα με το RAC1 ξεκαθάρισε στον Ολλανδό ότι βλέπει τον εαυτό του εκτός παρά εντός των μπλαουγκράνα.

Ο Κούμαν, πάντως, με συνέντευξή του στο Barca TV, η οποία θα μεταδοθεί την Τετάρτη (26/8), τόνισε ότι χαίρεται που διαθέτει τον Αργεντινό σταρ. Όμως, δεν αναφέρθηκε σε μία ομάδα που θα παίζει για τον Μέσι, αλλά εκείνος θα βρει χώρο στην εξέλιξη των μπλαουγκράνα.

"Είναι ευχαρίστησή μου να έχω έναν παίκτη σαν τον Μέσι στην ομάδα. Με την ποιότητά του θα βρει χώρο στην εξέλιξη της ομάδας" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον μίλησε και για τις φερόμενες συναντήσεις που έχει με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα: "Θέλω να είμαι ευθής και να έχω καλή επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές μου. Κάνω μικρές συναντήσεις".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ