ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κίνδυνος φυλάκισης 22 μηνών για Μέσι!

Κίνδυνος φυλάκισης 22 μηνών για Μέσι!

Σοκ για τον Λιονέλ Μέσι, καθώς σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας ο Αργεντινός επιθετικός δεν απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή για το 2007, το 2008 και το 2009. Διαβάστε αναλυτικά.

Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται για τον Λιονέλ Μέσι στο δικαστικό επίπεδο, σε μια περίοδο μάλιστα που προσπαθεί να αναρρώσει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και που θα τον αφήσει εκτός για μερικές εβδομάδες ακόμα.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή το 2007, το 2008 και το 2009, αλλά θα περάσει κανονικά από δίκη και αν κριθεί ένοχος, τότε μπορεί να μπει στη φυλακή μέχρι και για 22 μήνες. Αν μη τι άλλο, μια εξέλιξη σοκαριστική για τον ίδιο...

Ο Μέσι αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος διαχειρίζεται τα οικονομικά του ιδρύματος του γιου του. Ο ίδιος τονίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το πως διαχειριζόταν ο πατέρας του τα χρήματα αυτά, όμως οι Αρχές έχουν άλλη άποψη και γι' αυτό ο παίκτης θα περάσει από δίκη.

Αμφότεροι αντιμετωπίζουν τρεις κατηγορίες για οικονομικά εγκλήματα και για απόκρυψη ενός ποσού που ανέρχεται στα 4.100.000 ευρώ και αφορούν πώληση των δικαιωμάτων της εικόνας του άσου της Μπαρτσελόνα σε χώρες που βρίσκονται στη Λατινική Αμερική. Ο Μέσι κατηγορείται για συνέργεια και συναυτουργία σε απάτη και μένει να αποδείξει την αθωότητά του.

Πολύ ζόρικες στιγμές για τον διεθνή σούπερ σταρ, διότι καλείται να... ντριμπλάρει τις κατηγορίες και είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ό,τι κάθε αντίπαλο που βρίσκεται απέναντί του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ