ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάλυψε τον Βαλβέρδε ο Μέσι: "Δεν μπορούμε να δεχόμαστε γκολ με την πρώτη ευκαιρία"

Barcelona forward Lionel Messi reacts during the group B Champions League soccer match between FC Barcelona and PSV Eindhoven at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Μέσι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι υποστήριξε ότι η Μπαρτσελόνα "δεν εξαρτάται από έναν μόνο παίκτη", ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν είναι δυνατόν οι "μπλαουγκράνα" να δέχονται γκολ στην πρώτη ευκαιρία των αντιπάλων.

Δεν λέει να συνέρθει η Μπαρτσελόνα που δεν κατάφερε να κερδίσει για τρίτο συνεχόμενο ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μετά το 2-2 με την Ζιρόνα, την ήττα με 2-1 από την Λεγανές ήρθε και το 1-1 με την Μπιλμπάο στο "Camp Nou".

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Λιονέλ Μέσι - τον πέρασε στο 55ο λεπτό στη θέση του Αρτούρο Βιδάλ - αλλά ο "Pulga" στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν οι "μπλαουγκράνα" να εξαρτώνται από έναν μόνον παίκτη.

Εστίασε, ωστόσο, στην κακή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: "Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί στην άμυνα και να μην δεχόμαστε γκολ σε όλα τα ματς".

"Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Κρίμα, αλλά έχουμε τώρα ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα (με την Τότεναμ στις 3 Οκτωβρίου). Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, αλλά με ηρεμία. Δεν υπάρχει ανησυχία. Νιώθουμε θυμό για τα δύο τελευταία αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί στην άμυνα και να μην δεχόμαστε γκολ σε όλα τα ματς. Ήρθαμε από μία σεζόν που μας έβαζαν δύσκολα γκολ και τώρα δεχόμαστε με την πρώτη ευκαιρία. Έχουμε ομάδα που δεν εξαρτάται από έναν ποδοσφαιριστή", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ