ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Και δανεισμός του Νεϊμάρ στο προσκήνιο

Και δανεισμός του Νεϊμάρ στο προσκήνιο

Η εφημερίδα που είχε αποκαλύψει πρώτη τις τάσεις φυγής του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα, επανέρχεται με νέο σενάριο, αυτή τη φορά για επιστροφή του Βραζιλιάνου στο Καμπ Νόου με ενοίκιο.

Η Sport (καταλανική εφημερίδα) ήταν η πρώτη που είχε κάνει λόγο για προσπάθεια του Νεϊμάρ ν' αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα με προορισμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι εποχές άλλαξαν και ο "Νέι" δεν θέλει πλέον να βρίσκεται στο Παρίσι, οπότε το προαναφερθέν Μέσο αναδεικνύει νέο σενάριο, αυτή τη φορά για την επιστροφή.

Συγκεκριμένα, επειδή δεν βρίσκεται τρόπος για ν' αγοραστεί ο Βραζιλιάνος από την Μπαρτσελόνα και υπάρχει στη μέση κίνδυνος κυρώσεων από το Financial Fair Play, η Μπάρτσα -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει πίσω στο Καμπ Νόου τον Νεϊμάρ ως δανεικό.

Εάν υπάρξει συμφωνία για δανεισμό, τότε τα δύο κλαμπ θα δώσουν τα χέρια και σε μία οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες συζητείται έντονα η ενέργεια του Κιλιάν Εμπαπέ να διώξει τον Νεϊμάρ από την φωτογραφία τίτλου της Παρί, κίνηση την οποία κάποιοι χαρακτήρισαν σημάδι εξόδου από το κλαμπ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ