ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανός δημοσιογράφος αποκάλυψε ολική ρήξη στις σχέσεις Μέσι-Πικέ!

FC Barcelona's Lionel Messi, celebrates with team mate Gerard Pique, left, after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna, at El Sadar stadium, in Pamplona, northern Spain, Saturday, Dec.10, 2016. FC Barcelona won the match 3-0.(AP Photo/Alvaro Barrientos)
FC Barcelona's Lionel Messi, celebrates with team mate Gerard Pique, left, after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna, at El Sadar stadium, in Pamplona, northern Spain, Saturday, Dec.10, 2016. FC Barcelona won the match 3-0.(AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ισπανός δημοσιογράφος έβαλε μπουρλότο στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, αποκαλύπτοντας πως οι Μέσι και Πικέ ήρθαν σε ανοιχτή κόντρα και αντάλλαξαν... κουβέντες. Διαβάστε αναλυτικά.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να μαζέψει μόλις δύο πόντους στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της La Liga κόντρα σε Ζιρόνα (2-2), Λεγανές (1-2) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-1) και το γεγονός αυτό έφερε φουρτούνες εντός του καταλανικού στρατοπέδου, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να δέχεται μάλιστα αρκετή κριτική για τις επιλογές του από την άκρη του πάγκου.

Το βράδυ της Τετάρτης οι "μπλαουγκράνα" θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη στην Αγγλία κόντρα στην Τότεναμ για τη 2η αγωνιστική του Champions League ώστε να γυρίσουν σελίδα, όμως μέχρι να γίνει αυτό θα πρέπει να αντέξουν ένα νέο "χτύπημα" που δέχτηκαν και να το διαχειριστούν επικοινωνιακά.

Αναφερόμαστε σε μία αποκάλυψη που έγινε στην τηλεοπτική εκπομπή "El Chiringuito" από τον Εντουάρντο Ίντα, με τον διευθυντή της εφημερίδας "OkDiario" και πρώην της "El Mundo" να υποστηρίζει πως μέσα στα προηγούμενα 24ωρα υπήρχε ένταση στην "Μπάρσα" με πρωταγωνιστές δύο πρωτοκλασάτα στελέχη της: τους Λιονέλ Μέσι και Ζεράρ Πικέ!

"Ο Πικέ δεν αντέχει το γεγονός ότι ο Μέσι δεν βγαίνει μπροστά σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις και μιλάει στα μίντια μόνο όταν είναι εκτός Ευρώπης, ειδικά όταν πηγαίνει να παίξει ματς με την εθνική Αργεντινής. Και του το είπε", είπε χαρακτηριστικά ο Ίντα, ο οποίος "έβγαλε στη φόρα" και την απάντηση του "Pulga".

"Του είπε πως η Μπαρτσελόνα δέχεται πάρα πολλά γκολ, αφήνοντας να εννοηθεί πως στην άμυνα υπάρχουν τεράστια κενά", πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως οι αποκαλύψεις αυτές έχουν προκαλέσει ντόρο στην Ισπανία, με αρκετούς να κατηγορούν τον Εντουάρντο Ίντα ως "αναξιόπιστο" και ότι "προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην Μπαρτσελόνα" αλλά τα διεθνή ΜΜΕ να αναπαράγουν τα λεγόμενά του.

Μεταξύ αυτών και η μαδριλένικη "As" που έχει την κόντρα Μέσι-Πικέ στα πρώτα θέματα στη διαδικτυακή της έκδοση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ