ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ισπανικά ΜΜΕ για Μπαρτσελόνα: "Διώξτε τις ιερές αγελάδες"

Barcelona's Gerard Pique reacts after the the Champions League quarterfinal soccer match between Barcelona and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. Bayern won the match 8-2. (Rafael Marchante/Pool via AP)
Barcelona's Gerard Pique reacts after the the Champions League quarterfinal soccer match between Barcelona and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. Bayern won the match 8-2. (Rafael Marchante/Pool via AP) AP

Τα ισπανικά ΜΜΕ διέλυσαν τη Μπαρτσελόνα, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για "ιερές αγελάδες" που πρέπει να αποχωρήσουν, αφού πλέον είναι απαραίτητο να γίνουν αλλαγές στην ομάδα.

Ο διασυρμός της Μπαρτσελόνα και η απίστευτη ήττα της με 2-8 από τη Μπάγερν στα προημιτελικά του Champions League αναμένεται να φέρουν τσουνάμι αλλαγών. Η τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα μεγάλα ΜΜΕ της Ισπανίας, που διέσυραν τους Καταλανούς στα πρωτοσέλιδά τους.

Η αρχή έγινε από την καταλανική "Sport", η οποία αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και ήρθε ώρα για ανανέωση, τονίζοντας ότι από αυτή δεν πρέπει να εξαιρεθούν οι "ιερές αγελάδες" της ομάδας

Ισπανικά ΜΜΕ για Μπαρτσελόνα: "Διώξτε τις ιερές αγελάδες"

Η μαδριλένικη "AS" από την πλευρά της ανέβασε μία φωτογραφία που απεικονίζονται οι Κίκε Σετιέν, Ερίκ Αμπιντάλ και Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του τεχνικού της ομάδας γράφει "Sentenciados" που σημαίνει "καταδικασμένοι".

Ισπανικά ΜΜΕ για Μπαρτσελόνα: "Διώξτε τις ιερές αγελάδες"

Τέλος, η μαδριλένικη "Marca" αναφέρεται και αυτή στην ανανέωση που χρειάζεται, γράφοντας πως το πλοίο της Μπαρτσελόνα έχει ανάγκη από ολική αναμόρφωση, έχοντας φωτογραφίες των Μπαρτομέου, Σετιέν, Πικέ, Σουάρες, Άλμπα και Μπουσκέτς.

Ισπανικά ΜΜΕ για Μπαρτσελόνα: "Διώξτε τις ιερές αγελάδες"

Rafael Marchante/Pool via AP

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ