ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ίντερ: Προτείνει ανταλλαγή Γκριεζμάν - Μαρτίνες στην Μπαρτσελόνα

Barcelona's Antoine Griezmann, left, duels for the ball with Inter Milan's Marcelo Brozovic during the Champions League group F soccer match between Inter Milan and Barcelona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Barcelona's Antoine Griezmann, left, duels for the ball with Inter Milan's Marcelo Brozovic during the Champions League group F soccer match between Inter Milan and Barcelona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Ίντερ βάζει στο τραπέζι το όνομα του Αντουάν Γκριεζμάν και προτείνει σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ στην Μπαρτσελόνα ανταλλαγή με τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει αναστολή ποδοσφαιρικής δράσης παγκοσμίως - εκτός από Μπουρουντί, Τατζικιστάν, Νικαράγουα, Λευκορωσία και Ταϊβάν - και αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα.

Προφανώς και τα μεταγραφικά με τις ομάδες να προσπαθούν να βρουν τη βέλτιστη λύση στις κινήσεις τους και να καταστρώνουν από τώρα τα πλάνα τους για την επόμενη μεταγραφική περίοδο ( κανείς δεν γνωρίζει τη διάρκειά της, με τη FIFA ν' αφήνει ανοικτό το παράθυρο και για τρίτη πέραν των δυο γνωστών).

Η Μπαρτσελόνα δεδομένα θέλει ν' αποκτήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Μπορεί ο αντιπρόεδρος της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι, να έκοψε το βήχα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αργεντινό, ωστόσο ο ατζέντης του εκτίμησε ως πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μετακινηθεί από τους νερατζούρι για την Μπαρτσελόνα και αναζωπύρωσε τη φωτιά.

Η ομάδα του Μιλάνο σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport έριξε στο τραπέζι το όνομα του Αντουάν Γκριεζμάν. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας ο Γάλλος δεν έχει "κουμπώσει" με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του συμπατριώτη του έναν ιδανικό παρτενέρ.

Πόσο πιθανή είναι, όμως, μια ανταλλαγή Γκριεζμάν - Μαρτίνες; Ακόμη και τα οικονομικά δεδομένα... βολεύουν. Η ρήτρα αποχώρησης του Αργεντινού από την Ίντερ είναι 111.000.000 ευρώ, ενώ του Γάλλου από την Μπαρτσελόνα 120.000.000 ευρώ.

Γίνεται, έτσι. αντιληπτό ότι η διαφορά που πρέπει να καλυφθεί είναι πολύ μικρή για τα δεδομένα ενός τέτοιου deal. Μάλιστα η Marca εκτιμά ότι σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να μην χρειαστεί η κάλυψή της.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ