ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ινιέστα: "Θα μου άρεσε δίδυμο με Τσάβι στον πάγκο"

FILE - In this Saturday, May 30, 2015 file photo Barcelona's Andres Iniesta, left, and Xavi Hernandez lift the trophy after winning the final of the Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
FILE - In this Saturday, May 30, 2015 file photo Barcelona's Andres Iniesta, left, and Xavi Hernandez lift the trophy after winning the final of the Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. (AP Photo/Manu Fernandez, File) AP

Ο Αντρές Ινιέστα παραδέχθηκε ότι κολακεύεται από την ιδέα ν' αποτελέσει προπονητικό δίδυμο με τον Τσάβι, ο οποίος αποτέλεσε το alter ego του στη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Δίπλα στον Τσάβι υπάρχει ο Ινιέστα. Και δίπλα στον Ινιέστα ο Τσάβι. Οι δυο τους αποτέλεσαν τη ραχοκοκκαλιά της μεσαίας γραμμής της Μπαρτσελόνα για περισσότερα από δέκα χρόνια και τα ονόματά τους συνδέθηκαν με μια χρυσή εποχή των μπλαουγκράνα τόσο σε επίπεδο τίτλων, όσο και απόδοσης θεαματικού ποδοσφαίρου.

Ο 35χρονος μέσος της Σαγκάν Τόσου, Αντρές Ινιέστα, παραδέχθηκε ότι κολακεύεται από την ιδέα ν' αποτελέσει προπονητικό δίδυμο με τον Τσάβι, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Σαντ. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν έχει έλθει ακόμη η στιγμή.

"Το δίδυμο Τσάβι-Ινιέστα δεν είναι άσχημο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει. Η ιδέα του προπονητή μου αρέσει όλο και πιο πολύ. Νομίζω ότι αργά ή γρήγορα ο Τσάβι θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ξέρω πότε", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Κίκε Σετιέν: "Έχω μιλήσει μαζί του κάποια στιγμή. Από καιρό ακουγόταν για την Μπαρτσελόνα. Μου αρέσει που θέλει οι ομάδες του να έχουν την κατοχή της μπάλας. Του αρέσει να παίζει καλά. Περιμένω και του εύχομαι να τα πάει καλά".

Για την πιθανότητα να γίνει ο Πικέ πρόεδρος και ο Πουγιόλ τεχνικός διευθυντής: "Ειλικρινά, πιστεύω ότι κάποια ημέρα θα πρέπει να επιστρέψουν στην ομάδα αυτοί οι παίκτες. Δεν ξέρω το πόστο. Πρέπει να επιστρέψουν για τις ικανότητές τους και γι' αυτά που έχουν προσφέρει".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez, File

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ