ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ινιέστα: "Ο Βαλβέρδε ξέρει τι συμβαίνει εδώ"

FC Barcelona's Andres Iniesta gestures during a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, April 18, 2017. FC Barcelona will play against Juventus in a Champions League quarterfinal, second-leg soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Andres Iniesta gestures during a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, April 18, 2017. FC Barcelona will play against Juventus in a Champions League quarterfinal, second-leg soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Αντριές Ινιέστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε που αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του, αν και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Μπαρτσελόνα.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, μίλησε για τον επικρατέστερο διάδοχο του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο του συλλόγου, τον Ερνέστο Βαλβέρδε, υποστηρίζοντας ότι έχει γνώση του συλλόγου.

Ο Ισπανός μέσος παραχώρησε συνέντευξη στο καταλανικό δίκτυο "RAC1", στο οποίο δήλωσε για τον επόμενο προπονητή των "μπλαουγκράνα": "Εάν ο προπονητής είναι τελικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τότε του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία. Εάν είναι αυτός, συμβαίνει επειδή είναι ικανός να είναι εδώ".

"Από τις ομάδες στις οποίες έχει βρεθεί, προκύπτει η γενική άποψη ότι γνωρίζει τι παίζει η ομάδα και γνωρίζει πώς να αγωνιστεί. Είναι ένας προπονητής που ξέρει τι συμβαίνει εδώ και εάν επιλεγεί, του εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια να πετύχει η ομάδα αυτό που θέλει".

Με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2018 και τα δημοσιεύματα από την Ιταλία να υποστηρίζουν ότι η Γιουβέντους εξετάζει την περίπτωσή του, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός δεν επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στον σύλλογο.

"Πρόθεσή μου, τουλάχιστον, είναι να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου κι αυτό θέλω να κάνω. Πιθανότητες πάντα υπάρχουν. Είναι θέμα αξιολόγησης των πραγμάτων. Δεν λέω ότι πρόκειται να ανανεώσω ή όχι", τόνισε αρχικά και στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο αινιγματικός.

"Έφτασα στο σημείο που πρέπει να αξιολογήσω πώς πήγε η σεζόν, και να κάνω την αξιολόγησή μου. Ήδη είπα πριν από εβδομάδες ότι τη στιγμή που θα πρέπει να φύγω, δεν θα υπάρξουν διαμάχες μεταξύ του Ινιέστα και του συλλόγου".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ