ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ινιέστα: "Με εκπλήσσει που η Αργεντινή με τον Μέσι δεν έχει κατακτήσει Μουντιάλ"

Barcelona's Andres Iniesta, right, celebrates withLionel Messi after scoring his side's fourth goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
Barcelona's Andres Iniesta, right, celebrates withLionel Messi after scoring his side's fourth goal during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Αντρές Ινιέστα έπλεξε μέσω συνέντευξη στην Ole το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ωστόσο εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι με την εθνική Αργεντινής δεν έχει κατακτήσει Μουντιάλ.

Συνέντευξη στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Αργεντινής, Ole, παραχώρησε ο Αντρές Ινιέστα. Ο 36χρονος Ισπανός μέσος της Βίσελ Κόμπε έπλεξε το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Με δόση (αυτο)κριτικής τόνισε ότι οι μπλαουγκράνα θα έπρεπε να έχουν κατακτήσει περισσότερα τρόπαια με τον "κορυφαίο του κόσμου" στο ρόστερ τους, ενώ εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι με την εθνική Αργεντινής δεν έχει κατακτήσει Μουντιάλ.

"Έχοντας τόσα χρόνια τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα, θα έπρεπε να έχουμε κατακτήσει περισσότερα τρόπαια. Από την άλλη πρέπει να παραδεχθούμε ότι δεν παίζουμε μόνοι μας. Παίζουν και οι αντίπαλοι.

Μου προκαλεί εντύπωση αυτό που συμβαίνει στην Αργεντινή. Μια εθνική ομάδα με τόσους μεγάλους ποδοσφαιριστές και τον καλύτερο στον κόσμο να μην έχει κατακτήσει το Μουντιάλ. Αυτό που συνέβη με τη Γερμανία στον τελικό του Μουντιάλ 2014 για παράδειγμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μικρά σημεία που κάνουν τη διαφορά. Εάν έπαιζαν ξανά, το ματς θα εξελισσόταν αλλιώς", υποστήριξε μεταξύ άλλων στην Ole ο Αντρές Ινιέστα.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ