ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ιδού το λαμπρό σου μέλλον, Μπαρτσελόνα!

Ιδού το λαμπρό σου μέλλον, Μπαρτσελόνα!

Απίθανη γκολάρα από τους μικρούς της Μπαρτσελόνα σε ματς με την Κορνέγια. Απίθανη τεχνική κατάρτιση και συνεργασία από τους πιτσιρικάδες που φαίνεται ότι δουλεύουν πάνω σε υγιείς και στέρεες βάσεις (VIDEO).

Για την δουλειά στη "Μασία" έχουν γραφτεί πολλά. Είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερο στο μέλλον. Όσο δίνει τροφή για διθυράμβους, τόσο θα εξυμνείται η δουλειά που γίνεται και τα ταλέντα που βγάζει. Δεν πετυχαίνουν όλες οι φουρνιές, αλίμονο αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Το δεδομένο είναι όμως πως γίνεται σωστή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στο χορτάρι.

Μια από τις μικρές ομάδες της Ακαδημίας των Καταλανών έδινε αγώνα με την Κορνέγια και σημείωσε ένα τέρμα που το βλέπεις ξανά και ξανά και δεν το χορταίνεις. Ένας λιλιπούτειος άσος των "μπλαουγκράνα" πήρε την μπάλα κάτω από το κέντρο, πέρασε δυο αντιπάλους του με τρόπο μαεστρικό, την κατάλληλη στιγμή την μεταβίβασε σε συμπαίκτη του δεξιά, έκανε μια ντρίμπλα και με το αριστερό εξωτερικό την έστειλε στα δίχτυα.

Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, απλά δείτε το...

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ