ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η πρώτη ημέρα του Βαλβέρδε ως προπονητής της Μπαρτσελόνα

Athletic Bilbao's head coach Ernesto Valverde holds the ball during a second leg Spanish Super Cup soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug.17, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez)
Athletic Bilbao's head coach Ernesto Valverde holds the ball during a second leg Spanish Super Cup soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug.17, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η "Mundo Deportivo" αποκάλυψε το πρόγραμμα του Ερνέστο Βαλβέρδε απ' την στιγμή που θα "προσγειωθεί" στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης έως την ώρα που θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους Τύπου ως νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι απ' το βράδυ της Δευτέρας (29/05) ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, υπογράφοντας συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Η επίσημη παρουσίαση του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού θα λάβει χώρα την Πέμπτη στο "Καμπ Νόου".

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, η καταλανική εφημερίδα " Mundo Deportivo" παρουσίασε το πρόγραμμα του Βαλβέρδε την πρώτη ημέρα ως προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Ο Βάσκος τεχνικός θα "προσγειωθεί" το απόγευμα της Τετάρτης (31/05), μαζί με τον μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ στο αεροδρόμιο "Ελ Πρατ" της Βαρκελώνης και θα μεταβεί απευθείας στα γραφεία της Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" προκειμένου να φωτογραφηθεί μπροστά απ' το σήμα των "μπλαουγκράνα".

Το πρωί της Πέμπτης (01/06) και συγκεκριμένα στις 11:30 (13:30 ώρα Ελλάδας) θα υπογράψει κι επίσημα το συμβόλαιό του, παρουσία του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, θα ανέβει στον πρώτο όροφο του "Καμπ Νόου", όπου οι δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.

Παρόντες στην επίσημη παρουσίασή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 (15:00 ώρα Ελλάδας) θα είναι, πέρα απ' τον Μπαρτομέου, ο αντιπρόεδρος της "Μπάρτσα", Ζόρντι Μέστερ, καθώς και ο Αθλητικός Διευθυντής, Ρομπέρτ Φερνάντεθ. Στη συνέχεια ο Βαλβέρδε θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να τραβήξει τις καθιερωμένες φωτογραφίες μπροστά απ' τον πάγκο της ομάδας, ολοκληρώνοντας το πρώτο 24ωρο ως προπονητής της "Μπάρτσα".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ