ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η πρώτη ημέρα της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα

Η πρώτη ημέρα της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα

Το επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα παρουσίασε, μέσα από ένα υπέροχο video, την πρώτη ημέρα των "μπλαουγκράνα" στην Αθήνα. Η φωτογραφία του Ερνέστο Βαλβέρδε στο "Γ. Καραϊσκάκης" κι η έκπληξη των Μέσι, Σουάρες και Ζόρντι Άλμπα για τον... Γιαγιά Τουρέ.

H αποστολή της Μπαρτσελόνα βρίσκεται απ' το μεσημέρι της Δευτέρας (30/10) στην Αθήνα ενόψει της αποψινής (31/10, 21:45) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η πρώτη ημέρα των "μπλαουγκράνα" στην Ελλάδα ήταν... γεμάτη, αφού υπήρχε η συνέντευξη Τύπου κι η τελευταία προπόνηση πριν απ' τον σπουδαίο αγώνα.

Μάλιστα, οι Καταλανοί ανέβασαν ένα όμορφο video απ' όσα διαδραματίστηκαν χθες, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως είναι λογικό, να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Κωνσταντίνινο Καραπαπά πριν απ' τη συνέντευξη Τύπου, ενώ στη συνέχεια, πριν απ' την προπόνηση, έβγαλε φωτογραφία τις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης".

Απ' την πλευρά τους, οι παίκτες της "Μπάρτσα" γνώρισαν την αποθέωση τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στο γήπεδο, ενώ πριν βγουν για προπόνηση, οι Λουίς Σουάρες, Λιονέλ Μέσι και Ζόρντι Άλμπα εντυπωσιάστηκαν απ' την τοιχογραφία του... Γιαγιά Τουρέ που κοσμεί τη φυσούνα του φαληρικού γηπέδου.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ