ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η πιο ιδιαίτερη φανέλα της Μπαρτσελόνα είναι αυτή

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σε μια από τις... γνωστές της συνήθειες, η ιστοσελίδα "footyheadlines.com" αποκάλυψε το, αν μη τι άλλο ιδιαίτερο, μπλουζάκι που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα στην προθέρμανση. (PHOTO)

Αφού αποκάλυψε τη βασική εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2018-2019 και το χρώμα της δεύτερης εμφάνισης των "μπλαουγκράνα", η γνωστή ιστοσελίδα "footyheadlines.com" επανήλθε. Αυτή τη φορά, το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες της φανέλας που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε στην προθέρμανση, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σχέδιο, αρκετά διαφορετικό απ' όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, στο οποίο αναμειγνύονται τα χρώματα της ομάδας σε στιλ... αφηρημένης τέχνης, ενώ όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo", είναι εμπνευσμένο από τη "Sagrada Familia". Το νέο T-shirt της Μπαρτσελόνα θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο και θα κοστίζει 45 ευρώ.

Η πιο ιδιαίτερη φανέλα της Μπαρτσελόνα είναι αυτή

Kεντρική photo: AP/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ