Η Μπαρτσελόνα βγάζει επετειακή εμφάνιση που δεν θα φορεθεί ποτέ σε επίσημο ματς!

Η Μπαρτσελόνα πρωτοτυπεί καθώς μία νέα συλλεκτική εμφάνισή της θα κυκλοφορήσει σύντομα στο εμπόριο, η οποία δεν θα χρησιμοποιηθεί σε επίσημους αγώνες του συλλόγου. Δείτε PHOTO.

Μπαρτσελόνα και Nike έχουν συνεργασία που φτάνει πλέον τα 20 συναπτά έτη (1998-2018) και βρήκαν έναν εξαιρετικό τρόπο για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια κοινής πορείας, παρουσιάζοντας μία ξεχωριστή φανέλα.

Όμοιά της δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά στο παρελθόν καθώς πρόκειται ουσιαστικά για μία μίξη όλων των διάσημων εμφανίσεων που έχει χρησιμοποιήσει τις δύο τελευταίες δεκαετίες η "Μπάρσα", με μία ακόμα ιδιαιτερότητα να είναι πως δεν θα δούμε αυτές τις εμφανίσεις να τις φορούν οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε σε κάποιο επίσημο ματς.

Όπως έγινε γνωστό, δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επίσημα παιχνίδια αλλά θα είναι διαθέσιμες μόνο για τον κόσμο, που από τις 21 Νοεμβρίου θα έχει τη δυνατότητα να τις κάνει δικές του μέσω του εμπορίου.

"Ήταν μία σκέψη που μας ήρθε ξαφνικά και την υλοποιήσαμε", δήλωσε ο υπεύθυνος σχεδιασμού της Nike, Πιτ Χόπινς, αναφορικά με τη συλλεκτική εμφάνιση που είναι εμπνευσμένη από πολλές διαφορετικές εμφανίσεις που έχουν φορέσει οι Καταλανοί εδώ και δύο δεκαετίες.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

VIDEO: Φτηνά Τσιγάρα: 20 Καλοκαίρια Μετά

Συναντήσαμε, 20 χρόνια μετά, τον Ρένο Χαραλαμπίδη στα μέρη που γυρίστηκαν τα 'Φτηνά Τσιγάρα' τον Αύγουστο του 1999.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ