ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα παίρνει τον 19χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Βιτάο

Brazil's Vitao Eduardo, right and Germany's Jann-Fiete Arp at the toss during their FIFA U-17 World Cup quarter final match in Kolkata, India, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Bikas Das)
Brazil's Vitao Eduardo, right and Germany's Jann-Fiete Arp at the toss during their FIFA U-17 World Cup quarter final match in Kolkata, India, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Bikas Das) AP

Η Μπαρτσελόνα αποκτά τον 19χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Βιτάο, από την Παλμέιρας. Στη Βαρκελώνη οι εκπρόσωποι της "βερντάο" για να τελειώσουν τη μεταγραφή.

Μπορεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος να εξέπνευσε, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν σταματά να κυνηγά τις "επενδύσεις" στο μέλλον. Οι "μπλαουγκράνα" αποκτούν τον 19χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Βερντάο, από την Παλμέιρας.

Μάλιστα, εκπρόσωποι της "βερντάο" (παρατσούκλι της βραζιλιάνικης ομάδας από το Σάο Πάουλο που αποδίδεται στο πράσινο χρώμα της φανέλας), βρίσκονται ήδη από τη Δευτέρα (18/2) στη Βαρκελώνη για να τελειώσουν τη μεταγραφή του νεαρού Νοτιοαμερικανού.

Ο Βίτορ Εντουάρντο ντα Σίλβα Μάτος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2000 και είναι "γέννημα-θρέμμα" των ακαδημιών της Παλμέιρας. Ήταν μέλος της "σελεσάο" Κ20 στο Copa America (στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία) που διεξήχθη πριν από ένα μήνα στη Χιλή. Προφανώς και θα ενσωματωθεί στην Μπαρτσελόνα από το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί το ποσό στο οποίο έκλεισε το deal.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ