ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο για πέντε παίκτες της Ατλέτικο

Atletico's Saul Niguez, right, celebrates after scoring a goal while is embraced by Jose Maria Gimenez during a Spanish La Liga soccer match between Atletico de Madrid and Eibar at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 6, 2016. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Atletico's Saul Niguez, right, celebrates after scoring a goal while is embraced by Jose Maria Gimenez during a Spanish La Liga soccer match between Atletico de Madrid and Eibar at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 6, 2016. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Η Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της εξωδικαστικής συμφωνίας με την Ατλέτικο για τον Αντουάν Γκριεζμάν, κατάφερε να αποκτήσει τον πρώτο λόγο για πέντε ποδοσφαιριστές των ροχιμπλάνκος, συμπεριλαμβανομένων των Σαούλ Νίγκεθ και Χοσέ Χιμένες.

Η μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο στην Μπαρτσελόνα αποτέλεσε ένα από τα σίριαλ του περασμένου καλοκαιριού. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση του deal, με την καταβολή της ρήτρας ύψους 120.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού, οι διοικούντες τη μαδριλένικη ομάδα κατήγγειλαν πως οι μπλαουγκράνα είχαν αρχίσει επαφές με τον Γκριεζμάν από τον Μάρτιο, όταν η ρήτρα ανερχόταν στα 200.000.000 ευρώ.

Τελικά, όπως αποκαλύπτει σημερινό (22/10) ρεπορτάζ της "Mundo", οι δύο διοικήσεις ήρθαν σε εξωδικαστική συμφωνία, με την Μπαρτσελόνα να καταβάλλει 15.000.000 ευρώ για να κλείσει η υπόθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της " AS", οι Καταλανοί, στο πλαίσιο του deal, κατάφεραν να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο για πέντε ποδοσφαιριστές των ροχιμπλάνκος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Σαούλ Νίγκεθ, Χοσέ Χιμένες, οι οποίοι είχαν αποκαλυφθεί μέσα από το ρεπορτάζ της "Mundo", αλλά και άλλους τρεις παίκτες από τις ακαδημίες της Ατλέτικο που δεν κατονομάζονται.

Βέβαια, για να πραγματοποιηθούν οι μεταγραφές θα πρέπει να πληρούνται κάποια κριτήρια. Πρώτον, οι ίδιοι οι παίκτες να εκφράσουν την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από την Ατλέτικο. Δεύτερον, οι Μαδριλένοι να συμφωνήσουν στην πώλησή τους και τρίτον το ποσό να ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Σε διαφορετική περίπτωση, το deal δεν πρόκειται να προχωρήσει. Προς το παρόν, η εν λόγω συμφωνία δεν επιβεβαιώνεται από την Ατλέτικο, αλλά δεν αποκλείεται να είναι και κίνηση τακτικής.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εξωδικαστική συμφωνία Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο για Γκριεζμάν
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ