ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπαρτσελόνα έριξε άκυρο στον Νεϊμάρ

PSG forward Neymar Neymar celebrates after scoring the opening goal of his team during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG forward Neymar Neymar celebrates after scoring the opening goal of his team during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Καρντονέρ έβαλε στη σωστή τους βάση τα σενάρια που ήθελαν τον Νεϊμάρ να επιθυμεί την επιστροφή του στην Καταλονία επειδή μετάνιωσε που πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ξεκάθαρος όσον αφορά το σενάριο επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα ήταν ο αντιπρόεδρος του καταλανικού κλαμπ, Τζόρντι Καρντονέρ.

Συγκεκριμένα, ο παράγοντας των "μπλαουγκράνα" σε συνέντευξή του υπογράμμισε πως κανείς στην Μπάρτσα δεν έχει συζητήσει το ενδεχόμενο comeback του "Νέι" στην ομάδα:

" Κανείς δεν έχει συζητήσει την πιθανότητα να γυρίσει ο Νεϊμάρ. Ούτε αναφορά δεν έχει γίνει..." είπε ο Καρντονέρ στο ραδιόφωνο SER Catalunya και συνέχισε " ...Αυτός ήταν που έφυγε. Θα ήταν διαφορετικό εάν εμείς δεν τον πιστεύαμε και τον αφήναμε να φύγει και τώρα επιθυμούσε την επιστροφή του..."

Τα λόγια του αντιπροέδρου της Μπαρτσελόνα ήρθαν ως "απάντηση" στην "Mundo" η οποία υποστήριξε σε δημοσίευμά της ότι ο 26χρονος μετάνιωσε για τη μεταγραφή 222.000.000 ευρώ στην Παρί και θέλει να επιστρέψει στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ