ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα απέσυρε το πριμ ανανέωσης 26.000.000 ευρώ του Νεϊμάρ

Barcelona's Neymar reacts after missing a shot against Juventus during the first half of an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 22, 2017, at MetLife Stadium in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Julio Cortez)
Barcelona's Neymar reacts after missing a shot against Juventus during the first half of an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 22, 2017, at MetLife Stadium in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Julio Cortez) AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Η Μπαρτσελόνα πήρε πίσω την επιταγή των 26.000.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο πριμ ανανέωσης του Νεϊμάρ με τους "μπλαουγκράνα" τον Μάρτιο και που θα εισέπραττε ο πατέρας του παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να δώσει το μπόνους ανανέωσης στον πατέρα και ατζέντη του Νεϊμάρ, για το νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο γιος του τον Μάρτιο με τους "μπλαουγκράνα".

Ο πατέρας του διεθνή ποδοσφαιριστή περίμενε ένα πριμ ύψους 26.000.000 ευρώ, ωστόσο δεν θα το λάβει, αφού οι Καταλανοί θεωρούν ότι με τη μεταγραφή του παίκτη στην Παρί Σεν Ζερμέν και τις συζητήσεις των δύο πλευρών που άρχισαν πολύ νωρίτερα, υπήρξε παραβίαση των όρων που προβλέπονταν στο συμβόλαιο γι' αυτό το πριμ.

Ως εκ τούτου, πήραν πίσω την επιταγή που είχαν καταθέσει σε συμβολαιογράφο και πλέον ετοιμάζονται να υπερασπιστούν το δίκιο τους ακόμα και δικαστικά.

"Η επιταγή δεν είναι πλέον στον συμβολαιογράφο, αλλά στα γραφεία της ομάδας", τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, Τζουζέπ Βίβες, σε συνέντευξη Τύπου.

"Υπήρχαν τρεις όροι: πρώτον, ο παίκτης να μην διαπραγματευτεί με άλλον σύλλογο τους τελευταίους τρεις μήνες πριν από την 31η Ιουλίου. Δεύτερον, να εκφράσει δημοσίως την πρόθεσή του να εκπληρώσει το συμβόλαιό του. Τρίτον, η κατάθεση των χρημάτων να γίνει την 1η Σεπτεμβρίου, για να διασφαλιστεί ότι δεν θα πήγαινε σε άλλον σύλλογο. Δεδομένων αυτών των παραβιάσεων, ο σύλλογος δεν θα ρευστοποιήσει την επιταγή για την ανανέωσή του".

Photo credits: AP Photo/Julio Cortez

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ