ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπαρτσελόνα "απάντησε" σε Μαραντόνα και Σίτι για χάρη του Λιονέλ Μέσι

Η Μπαρτσελόνα "απάντησε" σε Μαραντόνα και Σίτι για χάρη του Λιονέλ Μέσι

Ο εκπρόσωπος της Μπάρτσα, Ζοζέπ Βίβες απάντησε στις προσβλητικές δηλώσεις του Ντιέγκο Μαραντόνα για τον Λιονέλ Μέσι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα περί αστρονομικής πρότασης της Μάντσεστερ Σίτι στον Αργεντινό.

Δόθηκαν απαντήσεις από πλευράς Μπαρτσελόνα σχετικά με τη δήλωση του Ντιέγκο Μαραντόνα ότι είναι ανώφελο να προσπαθεί κανείς να κάνει ηγέτη τον Λιονέλ Μέσι από τη στιγμή που " ...πάει 20 φορές στην τουαλέτα πριν από τους αγώνες..." ενώ αναφορά έγινε και στα περί προσέγγισης του Αργεντινού από την Σίτι με φόντο ένα "χρυσό" συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της καταλανικής ομάδας, Ζοζέπ Βίβες σχολίασε για τα όσα είπε ο Ντιεγκίτο: " Δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο στα λεγόμενα του Μαραντόνα εναντίον του καλύτερου παίκτη όλων των εποχών. Εμείς πάντα θα υπερασπιζόμαστε τον Μέσι που είναι ένας παίκτης παράδειγμα εντός κι εκτός γηπέδων!"

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν την Μάντσεστερ Σίτι να έταξε στον Λιονέλ Μέσι τα τριπλά απ' αυτά που παίρνει στην Μπαρτσελόνα για να γίνει "Πολίτης", ο Βίβες αποθέωσε τον ηγέτη της ομάδας του σημειώνοντας τα εξής: " Από την πλευρά της ομάδας δεν γνωρίζουμε κάτι. Εάν όμως αυτή η φήμη είναι αληθινή, τότε πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Μέσι γιατί απέδειξε ότι αγαπάει την πόλη μας, τους κατοίκους της, το κλαμπ και τίποτα δεν τον κουνάει από εδώ..."

Σχετικά με το σενάριο Μέσι - Σίτι αξίζει να επισημάνουμε πως οι Άγγλοι το διέψευσαν επισήμως, τονίζοντας ότι οι δηλώσεις του προέδρου της, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ έλαβαν λάθος ερμηνεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ