ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπάρτσα βρήκε τρόπο να "πολεμήσει" τα εκατομμύρια της Παρί για τον Ντε Γιονγκ

Netherland's Virgil Van Dijk, left, and Netherland's Frenkie De Jong celebrate after the UEFA Nations League soccer match between Germany and The Netherlands in Gelsenkirchen, Monday, Nov. 19, 2018. The match ended 2-2. (AP Photo/Martin Meissner)
Netherland's Virgil Van Dijk, left, and Netherland's Frenkie De Jong celebrate after the UEFA Nations League soccer match between Germany and The Netherlands in Gelsenkirchen, Monday, Nov. 19, 2018. The match ended 2-2. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Φράνκι Ντε Γιονγκ έχει κάνει τρία μεγαθήρια του ποδοσφαίρου να επιστρατεύσουν κάθε τρόπο για να τον αποκτήσουν. Η Μπαρτσελόνα, μάλιστα, έχει ξεφύγει από το οικονομικό και το πάει διαφορετικά το σχέδιο της.

Η Μπαρτσελόνα θέλει ν' αποκτήσει το μεγάλο αστέρι του Άγιαξ, τον Φράνκι Ντε Γιονγκ, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη να ξεφύγει πάνω από τα 70.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, μάλιστα, στο άκουσμα πως η Μπάρτσα φτάνει μέχρι τα 70 εκατ. ευρώ, η Παρί άπλωσε στο τραπέζι του Αίαντα 80.000.000 ευρώ για να τον πάρει εκείνη.

Τα χρήματα αυτά, οι Καταλανοί δεν μπορούν να τα ξεπεράσουν οπότε το πάνε αλλιώς το θέμα...

Συγκεκριμένα, φέρεται να έχουν βάλει ανθρώπους από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή να τον ενημερώσουν πως στην Βαρκελώνη θα έχει θέση βασικού και να πιέσει και ο ίδιος τον Άγιαξ να μην αποδεχθεί την πρόταση της Παρί ή της Σίτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Άγιαξ είχε ειπωθεί ότι από τις προτάσεις που θα έρθουν για τον Ντε Γιονγκ, η ομάδα θα επιλέξει το καλύτερο για τον 21χρονο χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ