ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μεταγραφή του Βαλβέρδε που κόστισε 40.000.000 ευρώ και έχει παίξει 25 λεπτά

Barcelona head coach Ernesto Valverde sits on the bench prior to the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
Barcelona head coach Ernesto Valverde sits on the bench prior to the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Μόντσι του προσέφερε "γη και ύδωρ" για να τον κάνει "Καίσαρα" στη Ρώμη, ωστόσο ο Μάλκομ επέλεξε να δουλέψει στην Μπαρτσελόνα, διεκδικώντας θέση βασικού. Μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει...

Η "mundodeportivo" ασχολείται με τον Βραζιλιάνο Μάλκομ, την πιο ακριβή μεταγραφή της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Το ισπανικό Μέσο σημειώνει ότι ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε έναντι 40.000.000 ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μονάχα 25 λεπτά!

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται ότι 21χρονος αντιμετώπισε τραυματισμό, όμως αυτή δεν είναι η αιτία που δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Το πρόβλημα -σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς- είναι ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν εμπιστεύεται τον παίκτη, τόσο ώστε να του δώσει φανέλα βασικού.

Στα δύο τελευταία ματς, μάλιστα, με Μπιλμπάο και Σεβίλλη ο Μάλκομ δεν βρισκόταν καν στην αποστολή, ενώ τελευταία φορά αγωνίστηκε στην ήττα της Μπάρτσα από την Λεγανές με 2-1 για 19 λεπτά στις 26 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρόμα, με τις ευλογίες του Μόντσι, είχε σχεδόν "κλείσει" τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και τον προόριζε για βασικό, αλλά ο Μάλκομ και η εταιρία που τον εκπροσωπεί (σ.σ. Elenko) προτίμησαν την Μπαρτσελόνα, και μέχρι στιγμής δεν δικαιώνονται.

Βασικό ρόλο στην παραγκώνιση του Μάλκομ, όπως γράφει η "Mundo", έχει παίξει και η ανοδική πορεία του Ουσμάν Ντεμπελέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ