ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η γκολάρα του Μέσι κόντρα σε αυτές των Ραούλ, Μαραντόνα και Ραούλ Μπράβο!

Barcelona's Lionel Messi, right and Barcelona's Luis Suarez celebrate after Messi scored his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi, right and Barcelona's Luis Suarez celebrate after Messi scored his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Barcelona and Olympique Lyon at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Λιονέλ Μέσι "χάζεψε" τον πλανήτη με την ασύλληπτη λόμπα του στο ματς με την Μπέτις και η "As" βρήκε την ευκαιρία να συγκρίνει το γκολ του Αργεντίνου με αντίστοιχες "ζωγραφιές" των Ραούλ, Μαραντόνα και Ραούλ Μπράβο (VIDEOS).

Η Μπέτις ήθελε να επαναλάβει τον άθλο του πρώτου γύρου όταν έφυγε νικήτρια με 4-3 από το "Καμπ Νόου" κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο.

Στο ρόλο αυτό ο Λιονέλ Μέσι που ήταν μία ομάδα μόνος του στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" το βράδυ της Κυριακής, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και οδηγώντας τους Καταλανούς στο 4-1 και στο +10 από τη δεύτερη της βαθμολογίας Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έδειξε τις άγριες διαθέσεις από νωρίς, με την τρομερή εκτέλεση φάουλ που είχε στο 18' και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ που έμελε να κάνει όλο τον πλανήτη να παραμιλάει ήρθε στο 85, όταν με αριστουργηματική λόμπα έγραψε το τελικό 401.

Ήταν το γκολ που έκανε συμπαίκτες και αντιπάλους να πιάσουν αυθόρμητα το κεφάλι τους μή μπορώντας να πιστέψουν τι είχαν δει τα μάτια τους, οπαδούς της Μπέτις να χειροκροτούν τον Μέσι και την "As" να μπαίνει στον πειρασμό να συγκρίνει το γκολ του με άλλες "ζωγραφιές" του παρελθόντος.

Η γκολάρα του Μέσι κόντρα σε αυτές των Ραούλ, Μαραντόνα και Ραούλ Μπράβο!

Το αποτέλεσμα ήταν να βάλει δίπλα σε αυτό του Μέσι άλλα τρία πανέμορφα τέρματα καλώντας το αναγνωστικό κοινό της να επιλέξει το καλύτερο.

Αντίπαλο του Μέσι για το άτυπο βραβείο της κορυφαίας λόμπας είναι ο Ραούλ από ματς της Ρεάλ με την Χιχόν το 1997-98, ο Ραούλ Μπράβο από αγώνα της Ρεάλ με την Ουέλβα το 200203 και ο Ντιέγκο Μαραντόνα από τέρμα του ως παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς απέναντι στην Σαν Λορέντσο το 1981-82.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα vs Μπέτις)

Ραούλ (Ρεάλ Μαδρίτης vs Σπόρτινγκ Χιχόν)

Ραούλ Μπράβο (Ρεάλ Μαδρίτης vs Ρεκρεατίβο Ουέλβα)

Ντιέγκο Μαραντόνα (Μπόκα Τζούνιορς vs Σαν Λορέντσο)

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπέτις - Μπαρτσελόνα 1-4: Με χατ-τρικ του "εξωγήινου" Μέσι στο +10
Μέσι: "Δεν με έχουν αποθεώσει έτσι ξανά αντίπαλοι οπαδοί" (VIDEOS)
Μέσι: Περισσότερα γκολ-φάουλ από τη Ρεάλ τις τελευταίες οκτώ σεζόν!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ