ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η αποκάλυψη του Νεϊμάρ στους συμπαίκτες του για την Παρί Σεν Ζερμέν

Barcelona's Neymar shouts during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Neymar shouts during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Parisien", η οποία επικαλείται τον Σαμουέλ Ουμτιτί, ο Νεϊμάρ εξέφρασε στους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα την επιθυμία να μεταγραφεί στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας " Parisien", ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πως θέλει να αποχωρήσει απ' τους "μπλαουγκράνα" για χάρη της γαλλικής ομάδας.

Ο ανταποκριτής της "Le Parisien" στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται η "Μπάρτσα" στο πλαίσιο της περιοδείας της, επικαλείται τον Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος ύστερα από ερώτησή του επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Θυμίζουμε πως οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα ύψους 222.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού προκειμένου να τον κάνουν "δικό" τους, ενώ την ίδια ώρα προσφέρουν 30.000.000 ευρώ στον ίδιο, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Το ενδιαφέρον της Παρί για τον Νεϊμάρ δεν είναι καινούργιο, αφού οι διοικούντες καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους προκειμένου να τον φέρουν στο Παρίσι. Πλέον, όμως, έχουν ως σύμμαχο και τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος παρουσιάζεται ιδιαίτερα θετικός σε μία ενδεχόμενη μετακίνησή του στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, εν αντιθέσει με το παρελθόν.

Ο Νεϊμάρ ανήκει απ' το 2013 στην "Μπάρτσα", μετρώντας 105 και 80 ασίστ σε 186 συμμετοχές. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών, τότε ο Νεϊμάρ θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πολ Πογκμπά των 110.000.000 ευρώ.

Το tweet της "Parisien":

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ