ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

H απάντηση του Βαλβέρδε για το εμετικό σύνθημα κατά του Νεϊμάρ

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde waves to the crowd prior of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde waves to the crowd prior of the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ερωτήθηκε για το εμετικό σύνθημα των οπαδών της Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε τη Σαπεκοένσε το βράδυ της Δευτέρας (07/08) στο "Καμπ Νόου" στο πλαίσιο του τουρνουά "Τζουάν Γκαμπέρ", θέλοντας μ' αυτό τον τρόπο να τιμήσει τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας της 29ης Νοεμβρίου.

Ωστόσο, ο αγώνας επισκιάστηκε απ' το εμετικό σύνθημα των οπαδών της Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ. Στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού η Gol Norte εξύβριζε εν χορώ τον Βραζιλιάνο λόγω της απόφασής του να αφήσει την "Μπάρτσα" για την Παρί Σεν-Ζερμέν με το εξής σύνθημα: "Νεϊμάρ δεν σε θέλουμε εδώ, πέθανε".

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ερωτήθηκε απ' τους δημοσιογράφους για την κίνηση των οργανωμένων οπαδών της "Μπάρτσα", επιλέγοντας να μην δώσει συνέχεια και τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν.

"Δεν γνωρίζω τι συνέβη στις εξέδρες. Ο Νεϊμάρ είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν απ' την ομάδα. Κοιτάζω μπροστά και αναζητώ λύσεις με βάση τους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεσή μου", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ