ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γουλβς: Συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα για τον Νέλσον Σεμέντο

Barcelona's Nelson Semedo and Real Madrid's Sergio Ramos, right, compete for the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Nelson Semedo and Real Madrid's Sergio Ramos, right, compete for the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ένα βήμα πριν την απόκτηση του Νέλσον Σεμέντο είναι η Γουλβς, η οποία φέρεται να έχει φτάσει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα. Ο 26χρονος μπακ θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο.

Κοντά στην ενίσχυσή της στα μπακ είναι η Γουλβς. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Νέλσον Σεμέντο είναι ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στους λύκους, αφού η Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει αποδεχθεί την προσφορά της αγγλικής ομάδας.

Το Σάββατο (19/9) η Γουλβς κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στους Καταλανούς και το deal επετεύχθη, με τις υπογραφές να πέφτουν τις επόμενες ώρες.

Μάλιστα, ο Σεμέντο έχει συμφωνήσει και το συμβόλαιό του με τους λύκους και θα υπογράψει συνεργασία έως το 2025. Ο 26χρονος μπακ πρόκειται να περάσει από ιατρικά την επόμενη εβδομάδα.

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Σεμέντο από την Μπενφίκα για 35,7 εκατομμύρια το 2017. Με τη φανέλα των Καταλανών έχει αγωνιστεί σε 124 αναμετρήσεις, έχει πετύχει δύο γκολ και έχει μοιράσει 11 ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ