ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκριεζμάν ο πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα

Atletico de Madrid's Antoine Griezmann, right, heads the ball with Barcelona's Samuel Yves Umtiti during a Spain's La Liga soccer match between Atletico de Madrid and FC Barcelona at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Atletico de Madrid's Antoine Griezmann, right, heads the ball with Barcelona's Samuel Yves Umtiti during a Spain's La Liga soccer match between Atletico de Madrid and FC Barcelona at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) ASSOCIATED PRESS

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι του 2018 σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo". Η φθίνουσα ρήτρα, η συζυγική επιρροή και η βιασύνη για το Μουντιάλ.

Η Μπαρτσελόνα πηγαίνει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο στο "Wanda Metropolitano" (14/10, 21:45) για την 8η αγωνιστική της La Liga, με τους "μπλαουγκράνα" να έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρό τους έναν παίκτη των "κολτσονέρος".

Τον ηγέτη τους, για την ακρίβεια. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Mundo Deportivo", ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι η μεταγραφική προτεραιότητα της ομάδας της Βαρκελώνης για το καλοκαίρι του επόμενου έτους.

Γκριεζμάν ο πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα

Το πρωτοσέλιδο της "Mundo Deportivo": Γκριεζμάν ο Νο1

Η ισχύουσα ρήτρα αποδέσμευσης του 26χρονου Γάλλου από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας ανέρχεται στα 200.000.000 ευρώ, αλλά από την πρώτη ημέρα του Ιουλίου του 2018 (1/7) θα "πέσει" στα 100.000.000 ευρώ.

Πέραν των οικονομικών, υπάρχουν και "οικογενειακοί" σύμμαχοι. Η σύζυγος του Γκριεζμάν (Έρικα Τσοπερένα) είναι από την Ντονόστια (Χώρα των Βάσκων) και παρά το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, αμφότεροι θα ήθελαν να μείνουν στην Ισπανία.

Επιθυμία της Μπαρτσελόνα είναι να κλείσει η συμφωνία πριν την έναρξη της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 (θα είναι παρών με την εθνική Γαλλίας) για να παραμένει σε διαπραγματευτική pole position, βασιζόμενη και στις πολύ καλές σχέσεις σε επίπεδο διοίκησης με την Ατλέτικο.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ