ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρδιόλα: "Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα"

Manchester City Football Club's manager Pep Guardiola looks over the field during a practice in Orangeburg, N.Y., Monday, July 23, 2018. Manchester City is scheduled to play Liverpool in New Jersey on Wednesday, July 25, 2018. (AP Photo/Seth Wenig)
Γκουαρδιόλα AP PHOTO/SETH WENIG

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, υποστήριξε σε συνέντευξή του στον Χόρχε Βαλδάνο ότι η επιθυμία του είναι να τελειώσει την προπονητική του καριέρα στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2007 από την Μπαρτσελόνα Β'. Τον επόμενο χρόνο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας των "μπλαουγκράνα" κι από εκεί κι έπειτα ο Πεπ Γκουαρδιόλα συνεχίζει να "γράφει" ιστορία διατρανώνοντας τον προπονητικό του "μύθο".

Ο Καταλανός είναι 47 ετών και σίγουρα δεν βρίσκεται στη "δύση" της προπονητικής του καριέρας. Αλλά, όπως κάνει για κάθε επόμενο ματς της εκάστοτε ομάδας του, έτσι και στη ζωή του θέλει να προβλέπει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του 62χρονου Αργεντινού θρύλου της Ρεάλ Μαδρίτης, Χόρχε Βαλδάνο, ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε πώς φαντάζεται τα τελευταία χρόνια της προπονητικής του καριέρας.

"Θα τελειώσω την καριέρα μου εκεί, από όπου ξεκίνησα. Τα τελευταία βήματα της προπονητικής μου καριέρας θα είναι στις ακαδημίες και μακάρι να είναι στην Μπαρτσελόνα", υποστήριξε ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ