ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γίνεται "Ισπανός" ο Νεϊμάρ

FC Barcelona's Neymar celebrates a goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar celebrates a goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", ο Νεϊμάρ αναμένεται μέχρι τον Σεπτέμβριο να αποκτήσει ισπανικό διαβατήριο, ανοίγοντας... χώρο για τον Κολομβιανό στόπερ, Γέρι Μίνα, ο οποίος θα είναι τυπικά παίκτης της Μπαρτσελόνα τον προσεχή Ιανουάριο.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να ολοκληρωθεί θετικά για την Μπαρτσελόνα, αφού, σύμφωνα με τον Ζεράρ Πικέ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ύστερα κι από παρότρυνση των συμπαικτών του, αποφάσισε να μείνει στους Καταλανούς.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, τότε ο 25χρονος σούπερ σταρ θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης για 5η σερί χρονιά. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σημερινό (24/07) δημοσίευμα της " Mundo Deportivo", οι διοικούντες τους "μπλαουγκράνα" σε συνεργασία με τον Νεϊμάρ έχουν εκκινήσει ήδη τις διαδικασίες έκδοσης ισπανικού διαβατηρίου.

Ο Βραζιλιάνος έχει κλείσει μία τετραετία στη Βαρκελώνη και σύμφωνα με την ισπανική νομοθεσία έχει δικαίωμα να γίνει Ισπανός πολίτης. Η συγκεκριμένη εξέλιξη πρόκειται να διευκολύνει σημαντικά το έργο των διοικούντων την "Μπάρτσα", αφού μ' αυτό τον τρόπο θα αδειάσει θέση ξένου, η οποία αναμένεται να δοθεί στον Κολομβιανό αμυντικό, Γέρι Μίνα, ο οποίος θα είναι τυπικά παίκτης της Μπαρτσελόνα απ' τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο 22χρονος στόπερ έχει αποκτηθεί απ' τους "μπλαουγκράνα", αλλά έχει παραμείνει στην Παλμέιρας, ύστερα από αίτημα των ανθρώπων της ομάδας προκειμένου να τους βοηθήσει στη μάχη που δίνουν στο Copa Libertadores. Πέρα απ' τον Γέρι Μίνα, αξίζει να σημειωθεί πως η "Μπάρτσα" ενδιαφέρεται και για τους Φιλίπε Κοουτίνιο και Παουλίνιο, οι οποίοι δεν διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο. Άρα, η συμβολή του Νεϊμάρ αποδεικνύεται σημαντική κι εκτός γηπέδου...

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ