ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία Μπαρτσελόνα - Ραμπιό

PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Αντριέν Ραμπιό αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί και στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα.

Δημοσίευμα της "Parisien" βάζει... φωτιά στο μέλλον του Αντριέν Ραμπιό που θα είναι σίγουρα εκτός Παρί Σεν Ζερμέν, διότι ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πρωτευουσιάνους.

Το προαναφερθέν Μέσο, λοιπόν, υποστηρίζει ότι νεαρός χαφ τα έχει βρει σε όλα με την Μπαρτσελόνα και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ωστόσο, δεν γίνεται γνωστό αν η Μπάρτσα θα κινηθεί για τον παίκτη κατά τη χειμερινή μεταγραφική (σ.σ. με πολύ μικρό ποσό συγκριτικά με την αξία του) περίοδο ή αν θα τον αποκτήσει ως ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι του 2019.

Ο Ραμπιό με την ομάδα του Τούχελ έχει παίξει σε 227 αγώνες (24 γκολ και 17 ασίστ), ενώ κατά τον δανεισμό του στην Τουλούζ έπαιξε σε 13 ματς (1 γκολ και 3 ασίστ). Ο Ραμπιό δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της Γαλλίας που πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το κατέκτησε. Με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα έχει παίξει σε έξι αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ