ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο Νο1 στόχος της Μπαρτσελόνα

Kylian Mbappe of France, right, vies for the ball Netherlands Frenkie de Jong during the UEFA Nations League soccer match between France and the Netherlands at the Stade De France in Paris, Sunday, Sept. 9, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Kylian Mbappe of France, right, vies for the ball Netherlands Frenkie de Jong during the UEFA Nations League soccer match between France and the Netherlands at the Stade De France in Paris, Sunday, Sept. 9, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Στο ταλέντο του Φρένκι Ντε Γιονγκ σκοπεύει να ποντάρει τα... ρέστα της η Μπαρτσελόνα, η οποία πρόκειται να επανέλθει δριμύτερη για τον εκκολαπτόμενο αστέρα του Άγιαξ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί το μεταγραφικό παράθυρο να έχει κλείσει εδώ και δύο εβδομάδες, ωστόσο η Μπαρτσελόνα παραμένει σε εγρήγορση και καταστρώνει τα μελλοντικά σχέδιά της, με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ να φιγουράρει στην πρώτη θέση των καταλανικών προτιμήσεων για την ενίσχυση στον (νευραλγικό) χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sport", το καμάρι της Καταλονίας σχεδιάζει την επόμενη μέρα στο ρόστερ, με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ να έχει... κάψει καρδιές στο "Καμπ Νου" και να βρίσκεται στην pole position των μεταγραφικών επιθυμιών του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η πρώτη απόπειρα των νταμπλούχων Ισπανίας να αποκτήσουν τον 21χρονο μέσο δεν στέφθηκε από επιτυχία, καθώς η προσφορά ύψους 30 εκατ. ευρώ απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον Άγιαξ, ενώ αρνητική ήταν η απάντηση που εισέπραξε η Τότεναμ στην πρόταση 50 εκατ. ευρώ για το νέο... φυντάνι του συλλόγου του Άμστερνταμ.

Το επόμενο εξαγώγιμο ποδοσφαιρικό προϊόν από τη "χώρα της τουλίπας" δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022 στον "Αίαντα", που έχει θέσει τιμή εκκίνησης τα 75 εκατ. ευρώ, ώστε να φορέσει... κορδελάκι στον προσφάτως διεθνή με τους "οράνιε" χαφ.

Πάντως, ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι μεγάλος για τα... πόδια του ταλαντούχου Ολλανδού, ο οποίος έχει -ήδη- φανερώσει ψήγματα του ταλέντου του με την ομάδα της ολλανδικής πρωτεύουσας και δείχνει έτοιμος για το ποδοσφαιρικό άλμα στην καριέρα του.

Την περσινή σεζόν ο Ντες Γιονγκ πάτησε χορτάρι 22 φορές στην Eredivisie, "σερβίροντας" 8 ασίστ με την φανέλα του ολλανδικού κλαμπ.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ