ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φιλικό του Συνδέσμου Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας με την Ελπίδα Προσφύγων

Φιλικό του Συνδέσμου Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας με την Ελπίδα Προσφύγων

Φιλικό ανάμεσα στο Σύνδεσμο Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας και την Ελπίδα Προσφύγων θα διεξαχθεί την Κυριακή (14/5, 17:45) στο Χαϊδάρι, ενώ στο πλαίσιο του ματς θα μοιραστεί ποδοσφαιρικό και γραφικό υλικό στα προσφυγόπουλα.

Δεν είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα. Οι συμμετέχοντες δεν είναι καν επαγγελματίες. Η Penya Barcelonista d’ Atenes (Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας) ανέλαβε μια σπουδαία πρωτοβουλία και θα αναμετρηθεί σε φιλικό ματς με την Ελπίδα Προσφύγων, την Κυριακή (14/5, 17:45) στο Χαϊδάρι.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, θα μοιραστεί ποδοσφαιρικό και γραφικό υλικό στα παιδιά των προσφύγων, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τη σκληρή πραγματικότητά τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"H Penya Barcelonista d’ Atenes, o μόνος αναγνωρισμένος, από το F.C.BARCELONA, σύνδεσμος, στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της 11ετους, αδιάλειπτης, λειτουργίας και κοινωνικής του δράσης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει για τη διεξαγωγή, την προσεχή Κυριακή (14/05) κι ώρα 17:45, φιλικού, αγώνα, της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, με την αντίστοιχη της Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων (“HOPE REFUGEE FOOTBALL CLUB”) στο Δημοτικό Γήπεδο Χαϊδαρίου “Τάκης Χαραλαμπίδης” (Ιερά Οδός 240)!

Με “όχημα” την “στρογγυλή θεά” προσδοκούμε να προσεγγίσουμε τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, αλλά και να τους βοηθήσουμε, όχι μόνο να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους, αλλά κι έμπρακτα.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης ο σύνδεσμός μας, τηρώντας –όπως κάθε χρόνο – το Καταλανικό έθιμο, της ανταλλαγής δώρων, με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου της Βαρκελώνης Αγίου Γεωργίου (Sant Jordi), θα δωρίσει ποδοσφαιρικό υλικό, κατευθείαν από την Βαρκελώνη, στην αντίπαλη ομάδα, ενώ προτίθεται να προσφέρει στην Δομή Σκαραμαγκά βιβλία που έχει συγκεντρώσει, καθώς και γραφική ύλη για τα παιδιά των προσφύγων. Τα μεγάλα θύματα της προσφυγικής κρίσης του καιρού μας".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ