ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ετοιμάζει μεταγραφική αντεπίθεση η Μπαρτσελόνα

Ετοιμάζει μεταγραφική αντεπίθεση η Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με τη "Marca", η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να κινηθεί δυναμικά κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τους Φιλίπε Κοουτίνιο, Ζαν Σερί και Λέον Γκορέτσκα να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα επηρεάστηκε σημαντικά απ' την αποχώρηση του Νεϊμάρ για την Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα να στρέψει την προσοχή της -κυρίως- στην αντικατάστασή του, με τον Ουσμάν Ντεμπελέ της Ντόρτμουντ να είναι τελικά ο "εκλεκτός".

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε κι ο Διευθύνων Σύμβουλος των Καταλανών, Όσκαρ Γκράου, η Μπαρτσελόνα θα είναι ιδιαίτερα δραστήρια κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού υπάρχει διάθεση να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις που "πονάει" σε συνάρτηση πάντα με τις εισηγήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο ΚΟΟΥΤΙΝΙΟ

Μάλιστα, σύμφωνα με τη " Marca" τέσσερις ποδοσφαιριστές φαίνεται πως βρίσκονται στην πρώτη... γραμμή των επιλογών. Συγκεκριμένα, οι "μπλαουγκράνα" είναι βέβαιο πως θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο απ' τη Λίβερπουλ, παρά την αρνητική στάση των "κόκκινων" κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει απ' το "Άνφιλντ" για χάρη της "Μπάρτσα", αλλά οι διοικούντες την αγγλική ομάδα δεν μπήκαν καν σε διαδικασία συζητήσεων. Οι Καταλανοί αναμένεται να επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα ξεπερνάει τα 120.000.000 ευρώ που προσφέρθηκαν το καλοκαίρι, με σκοπό να πείσουν τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να πουν το πολυπόθητο "ναι".

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο περιπτώσεις κεντρικών μέσων που ενδιαφέρουν έντονα τους "μπλαουγκράνα". Ο λόγος για τον Ζαν Σερί της Νις και τον Λέον Γκορέτσκα της Σάλκε. Για τον πρώτο υπήρξε μία πρώτη επαφή με τη γαλλική ομάδα κατά τη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σε ό,τι αφορά στον Γκορέτσκα, το συμβόλαιό του με τους "Βασιλικούς Μπλε" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, αλλά δεν αποκλείεται να αποκτηθεί τον Ιανουάριο, με την "Μπάρτσα" να προσφέρει ένα μικρό ποσό στη Σάλκε για χάρη του.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Τέλος, η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε συμφωνία με την Παλμέιρας για την απόκτηση του Γέρι Μίνα, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός του Campeonato Brasileiro, με τον ποδοσφαιριστή να ενσωματώνεται στο ρόστερ το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, αν αποχωρήσει ο Τόμας Βερμάλεν τον Ιανουάριο, τότε δεν αποκλείεται οι Καταλανοί να επισπεύσουν την απόκτησή του.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω, όπως αναφέρει κι η ισπανική εφημερίδα, εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό κι απ' τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν απ' το ρόστερ, με τους Τόμας Βερμάλεν, Αντρέ Γκόμες και Αρντά Τουράν να βρίσκονται με το 1,5 πόδι εκτός "Καμπ Νόου".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ