ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Έσπασε" το ρεκόρ των ασίστ ο Νεϊμάρ

"Έσπασε" το ρεκόρ των ασίστ ο Νεϊμάρ

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να "έκλεψε" την παράσταση στη χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Σέλτικ και Μπαρτσελόνα, αλλά ο Νεϊμάρ ήταν εκείνος που "έσπασε" ένα ρεκόρ, που κρατούσε απ' την περίοδο 2003-04.

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής στη χθεσινή (23/11) νίκη της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Σέλτικ (2-0), αλλά εκείνος που κατέρριψε ρεκόρ ήταν ο Νεϊμάρ.

Για την ακρίβεια, ο Βραζιλιάνος με την ασίστ που μοίρασε στο 24ο λεπτό του αγώνα, τον οποίο είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά από το COSMOTE SPORT 3ΗD , έφτασε τις επτά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ξεπερνώντας τις έξι που είχαν καταγράψει οι Ντέκο και Ζερόμ Ροτέν τη σεζόν 2003-04.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο 24χρονος επιθετικός κατάφερε να μοιράσει επτά τελικές πάσες, σε μόλις πέντε αναμετρήσεις, ενώ οι δύο που κατείχαν μέχρι χθες (23/11) το ρεκόρ υλοποίησαν τον στόχο καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Νεϊμάρ ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή σεζόν στο Champions League , μιας και... σέρβιρε τέσσερις (!) ασίστ στην πρεμιέρα κόντρα στη Σέλτικ (7-0). Από μία τελική πάσα έδωσε τη 2η (Γκλάντμπαχ), 4η (Μάντσεστερ Σίτι) και 5η (Σέλτικ) αγωνιστική.

Δείτε παρακάτω την ασίστ του Βραζιλιάνου, όπως είχατε την ευκαιρία να τη δείτε σε replay μέσω της υπηρεσίας της COSMOTE TV το βράδυ της Τετάρτης.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ