ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έσπασε το αήττητο ρεκόρ της Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

Έσπασε το αήττητο ρεκόρ της Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έσπασε το ρεκόρ της Ρεάλ με τα περισσότερα παιχνίδια χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις που κρατούσε από τη σεζόν 1988-89, ενώ παράλληλα ο Μέσι έσπασε το ρεκόρ με τα περισσότερα χατ-τρικ.

Η Μπαρτσελόνα, στον αγώνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (5-1) το βράδυ της Πέμπτης (3/3), κατάφερε να σπάσει δυο ρεκόρ, ένα ομαδικό και ένα ατομικό.

Από τις 3 Οκτωβρίου 2015, όταν έχασε από τη Σεβίλλη (2-1) στο "Ramon Sanchez Pizjuan", κάθε βδομάδα η Μπαρτσελόνα έφτανε πιο κοντά στο να ισοφαρίσει και, εν τέλει, να σπάσει το ρεκόρ τις Ρεάλ με τους περισσότερους αγώνες χωρίς ήττα (34), σε όλες τις διοργανώσεις, που κρατούσε από τη σεζόν 1988-89.

Από εκείνο το βράδυ στην Ανδαλουσία, η Μπαρτσελόνα μετρά 29 νίκες και 6 ισοπαλίες με το goal average να τρομάζει, 107 γκολ υπέρ και, μόλις, 20 κατά. Αυτή τη στιγμή, στο πρωτάθλημα, βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας (για τα δεδομένα της "Μπάρτσα") από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Copa del Rey θα αγωνιστεί στον τελικό με τη Σεβίλλη, ενώ στο Champions League είναι με το ένα πόδι στα προημιτελικά μετά τη νίκη με 2-1 στο Λονδίνο με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Έσπασε το αήττητο ρεκόρ της Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

Πλέον η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κυνηγά το ρεκόρ της Μίλαν του Αρίγκο Σάκι με 36 αγώνες από τη σεζόν 1990-91, ενώ μακροπρόθεσμοι στόχοι είναι το σερί των 40 αναμετρήσεων της Νότιγχαμ Φόρεστ του, αξεπέραστου, Μπράιαν Κλαφ τη σεζόν 1977-78 και οι 42 της Γιουβέντους (αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ) από τη σεζόν 2011-12.

Ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Μέσι

Έσπασε το αήττητο ρεκόρ της Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε το 34ο χατ-τρικ του στην, εντός έδρας, αναμέτρηση με τη Μάλμε (8-0) στις 8 Δεκεμβρίου 2015 και σχεδόν τέσσερις μήνες μετά είδε το ρεκόρ του να εξανεμίζεται και φρόντισε ο Μέσι γι' αυτό.

Στον αγώνα της Πέμπτης (3/3) ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το 35ο χατ-τρικ της καριέρας του και, εκτός από το ρεκόρ του "CR7" που έσπασε, το συνδύασε και με τις 35 νίκες τις ομάδας του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ