ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εσπανιόλ: Εκτός αποστολής ο παίκτης που ζήτησε τη φανέλα του Μέσι

Εσπανιόλ: Εκτός αποστολής ο παίκτης που ζήτησε τη φανέλα του Μέσι

Ο τεχνικός της Εσπανιόλ, Ρουμπί, άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τη Χετάφε (2/4, 21:30) τον Αντριά Πεδρόσα, ο οποίος ζήτησε τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Οι κάμερες της τηλεοπτικής μετάδοσης του ντέρμπι της Βαρκελώνης, Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ, "συνέλαβαν" τον 20χρονο αριστερό μπακ των φιλοξενούμενων, Αντριά Πεδρόσα, να ζητά από τον σταρ των γηπεδούχων, Λιονέλ Μέσι, τη φανέλα του μετά το τέλος του ματς που βρήκε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα (2-0).

Οι οπαδοί των "περικίτος" ζήτησαν την αποπομπή του Καταλανού από την ομάδα και ο τεχνικός της, Ρουμπί, τον άφησε εκτός για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χετάφε (2/4, 21:30) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της ισπανικής Liga.

Ο προπονητής της Εσπανιόλ εξήγησε ότι οι λόγοι αποκλεισμού του Καταλανού από την αποστολή ήταν αμιγώς τακτικοί: "Στο Camp Nou πήγαμε με τέσσερα μπακ, αλλά κόντρα στη Χετάφε δεν θα παίξουμε με πέντε στην άμυνα".

Τα ισπανικά ΜΜΕ, προεξάρχουσας της Marca, θεωρούν ότι η κίνηση του Πεδρόσα έφερε και την απουσία του στο επόμενο ματς της ομάδας.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ