ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Equipe: "Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε τα 120 εκατομμύρια ευρώ για Γκριεζμάν"

Atletico Antoine Griezmann celebrates after scoring his side's second goal during the Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Borussia Dortmund at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico Antoine Griezmann celebrates after scoring his side's second goal during the Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Borussia Dortmund at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η αντίστροφη μέτρηση για να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Αντουάν Γκριεζμάν άρχισε ήδη, με την "Equipe" να αποκαλύπτει πως οι Καταλανοί πλήρωσαν τα 120 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του.

Το μεγαλύτερο φετινό καλοκαιρινό deal στην Ισπανία οδεύει με γοργούς ρυθμούς προς την ολοκλήρωσή του, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να είναι έτοιμος μετά από πέντε χρόνια στην Μαδρίτη και στην Ατλέτικο να μετακομίσει, στα 28 του χρόνια, στην Βαρκελώνη και στην Μπαρτσελόνα.

Όπως αποκαλύπτει η "Equipe", οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ισπανίας έχουν ήδη καταβάλλει το ποσό των 120 εκατομμυρίων της ρήτρας του Αντουάν Γκριεζμάν μέσως τραπεζικής μεταφοράς, ωστόσο θα χρειαστεί να έρθει η Παρασκευή για να τεθεί σε ισχύ η πληρωμή και να έχει το δικαίωμα ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής να υπογράψει στους "μπλαουγκράνα".

Σύμφωνα πάντα με το έγκυρο γαλλικό μέσο, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων ξεκίνησαν με την Ατλέτικο να ζητάει τον Σεμέδο ως αντάλλαγμα, αίτημα που απορρίφθηκε όμως από την Μπαρτσελόνα.

France's Antoine Griezmann celebrates scoring his side's 2nd goal during a UEFA Nations League soccer match between France and Germany at Stade de France stadium in Saint Denis, north of Paris, Tuesday, Oct. 16, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
France's Antoine Griezmann celebrates scoring his side's 2nd goal during a UEFA Nations League soccer match between France and Germany at Stade de France stadium in Saint Denis, north of Paris, Tuesday, Oct. 16, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Από την πλευρά της η καταλανική ομάδα προσέφερε 130 εκατομμύρια ευρώ αλλά σε αρκετές δόσεις, με την Ατλέτικο όμως να μη δέχεται και να θεωρεί υποτιμητική την προσφορά, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να βγάλει σκληρή ανακοίνωση κατά της "Μπάρτσα" και του παίκτη.

Το ρεπορτάζ καταλήγει πως μετά την κατάθεση του ποσού των 120 εκατομμυρίων ευρώ, άνοιξε ο δρόμος για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ο Γκριεζμάν, με την παρουσίασή του από τους "μπλαουγκράνα" να είναι άγνωστο προς το παρόν αν θα γίνει Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez, AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Κεκλεισμένων των θυρών η παρουσίαση του Γκριεζμάν
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ