ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Επίθεση" των οπαδών της Βαλένθια σε Μέσι και Σουάρες

"Επίθεση" των οπαδών της Βαλένθια σε Μέσι και Σουάρες

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Βαλένθια και της Μπαρτσελόνα το Σάββατο (5/12), οι οπαδοί των "νυχτερίδων" επιτέθηκαν φραστικά στον Λιονέλ Μέσι και στον Λουίς Σουάρες. (VIDEOS)

Στην σαββατιάτικη (5/12) αναμέτρηση ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Μπαρτσελόνα οι οπαδοί των γηπεδούχων τραγουδούσαν υβριστικά συνθήματα για τον Λιονέλ Μέσι και τον Λουίς Σουάρες.

Οι οπαδοί των "νυχτερίδων" αποκαλούσαν τον Σουάρες "Ουρουγουανό π****ας γιο" και τον προέτρεπαν, όχι και τόσο ευγενικά, να φορέσει φίμωτρο λόγω τον δαγκωματιών σε αντιπάλους του.

Από την άλλη, αποκαλούσαν τον Μέσι "καθυστερημένο" σε ελεύθερη μετάφραση από τα ισπανικά. Αξίζει να θυμίσουμε πως το "Μεστάγια" είναι πολύ εχθρικό απέναντι στον Αργεντινό επιθετικό της Μπαρτσελόνα, καθώς στον περσινό αγώνα ένας οπαδός του πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στο νικητήριο γκολ του Μπουσκέτς.

Από τα "βέλη" των οπαδών δεν ξέφυγε και η φοροδιαφυγή για την οποία κατηγορείται ο Μέσι. Οι φίλοι της Βαλένθια τραγουδούσαν συνθήματα λέγοντας στον Αργεντινό να πληρώσει τους φόρους του με τον ίδιο να γυρίζει προς την εξέδρα και να τους χαιρετάει.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ