ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Ντελοφέου

AC Milan's Gerard Deulofeu celebrates after scoring during the Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Gerard Deulofeu celebrates after scoring during the Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η απόφαση για επιστροφή του Ζεράρ Ντελοφέου στην Μπαρτσελόνα έχει ήδη παρθεί, με τους Καταλανούς να ετοιμάζονται να καλύψουν τη ρήτρα επαναγοράς του 23χρονου.

Ο Ζεράρ Ντελοφέου αποχώρησε με μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα στην Έβερτον το καλοκαίρι του 2015, μην έχοντας ανταποκριθεί στις προσδοκίες των "μπλαουγκράνα". Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πήγε στα "ζαχαρωτά" με αντίτιμο τα 6.000.000 ευρώ, όμως οι Καταλανοί φρόντισαν να βάλουν στη συμφωνία ρήτρα επαναγοράς, ήτοι 12.000.000 ευρώ.

Παρότι μέχρι πριν από λίγους μήνες η επιστροφή του 23χρονου στην Μπαρτσελόνα έμοιαζε με σενάριο φαντασίας, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μίλαν, στην οποία και βρίσκεται ως δανεικός από τον περασμένο Ιανουάριο, έκαναν τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας να αναθεωρήσει.

Όπως αναφέρει η " Mundo Deportivo", έχει ήδη αποφασιστεί ότι θα καλυφθεί η προαναφερθείσα ρήτρα και ο Ντελοφέου θα επιστρέψει στο "Camp Nou" είτε για να πωληθεί με υψηλότερο οικονομικό τίμημα, είτε για να παραμείνει στο ρόστερ, ως εναλλακτική λύση πίσω από τους Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμαρ. Το τι από τα δύο θα συμβεί, θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από τον νέο προπονητή της ομάδας.

Η υπόθεση θυμίζει έντονα εκείνη του Άλβαρο Μοράτα, για τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωσε 30.000.000 ευρώ (επίσης ρήτρα επαναγοράς) το περασμένο καλοκαίρι στη Γιουβέντους, με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό.

Ο Ντελοφέου έχει πραγματοποιήσει 10 εμφανίσεις στη φετινή Serie A, κατά τις οποίες έχει πετύχει 1 γκολ και έχει μοιράσει 3 ασίστ, ενώ αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

Επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Ντελοφέου
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ