ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επίσημο: Ο Βιδάλ στην Μπαρτσελόνα

Bayern's Arturo Vidal, left, Besiktas' Gokhan Gonul challenge for the ball during the Champions League, round of 16, second leg, soccer match between Besiktas and Bayern Munich at Vodafone Arena stadium in Istanbul, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Bayern's Arturo Vidal, left, Besiktas' Gokhan Gonul challenge for the ball during the Champions League, round of 16, second leg, soccer match between Besiktas and Bayern Munich at Vodafone Arena stadium in Istanbul, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP IMAGES/AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να θεωρείται ο Αρτούρο Βιδάλ καθώς οι Καταλανοί ανακοίνωσαν τη συμφωνία με την Μπάγερν και την απόκτηση του παίκτη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τη συμφωνία της με την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Αρτούρο Βιδάλ ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής η Μπαρτσελόνα σημειώνοντας πως ο διεθνής μέσος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις για να τελειώσει και τυπικά η απόκτηση του και πως η Μπαρτσελόνα θα ανακοινώσει το πότε θα παρουσιαστεί ο Χιλιανός.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Αρτούρο Βιδάλ. Η συμφωνία είναι για τα επόμενα τρία χρόνια και απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες ο παίκτης θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες. Η Μπαρτσελόνα θα ανακοινώσει για την άφιξη του παίκτη και για την ατζέντα της παρουσίασης του".

PHOTO CREDITS: AP IMAGES/AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ