ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επανέρχεται για Ραμπιό η Μπαρτσελόνα

PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Τον Αντριέν Ραμπιό της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αποκτήσει η Μπαρτσελόνα. Η σχέση με τη μεταγραφή του Νεϊμάρ και το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου.

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμεν ήταν αναμφίβολα το κορυφαίο ποδοσφαιρικό θέμα του περασμένου καλοκαιριού. Μπορεί τα ποσά να έχουν ακουστεί πολλές φορές, όμως, σιγά σιγά αποκαλύπτονται και άλλα σημεία της διαπραγμάτευσης ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τους Γάλλους.

Οι "μπλαουγκράνα" είχαν ζητήσει να συμπεριληφθεί στη συμφωνία και ο Αντριέν Ραμπιό. Αυτό, όμως, δεν κατέστη εφικτό, καθώς οι Παριζιάνοι θεωρούσαν σημαντικό κομμάτι του συνόλου τους τον 22χρονο.

Τώρα, η Μπαρτσελόνα επανέρχεται στη διεκδίκηση του Γάλλου, καθώς, όπως αναφέρει η " Mundo Deportivo", ο Ραμπιό δεν είναι θετικός στην ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2019.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί πως ο μέσος της Παρί είναι στην κατάλληλη ηλικία, ώστε να αποτελέσει μέρος της νέας γενιάς των Καταλανών, καθώς για την ηλικία του διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία από πρωταθλητισμό. Η απόκτηση του, σύμφωνα με το πλάνο των "μπλαουγκράνα", αναμένεται να δρομολογηθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την Παρί προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή του 22χρονου μέσου και να τον κρατήσουν στο Parc des Princes για αρκετά χρόνια, με τον ίδιο να θέλει να δοκιμάσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, πλέον, έχει δύο επιλογές: να αποφασίσει την πώληση του το ερχόμενο καλοκαίρι ή να τον χάσει ως ελεύθερο το 2019.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ