ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ενρίκε: "Δεν είχα δώσει οδηγίες για φάουλ στο τέλος"

Ενρίκε: "Δεν είχα δώσει οδηγίες για φάουλ στο τέλος"

Ο Λουίς Ενρίκε παραδέχθηκε ότι είχε δώσει οδηγίες να μην γίνουν φάουλ στα τελευταία λεπτά του clasico, ωστόσο ο Αρντά Τουράν παράκουσε και οδήγησε στο 1-1 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λουίς Ενρίκε εμφανίστηκε απογοητευμένος από την έκβαση του clasico και την ισοφάριση του Σέρχιο Ράμος για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 90', ωστόσο εξήγησε ότι ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, το οποίο, πάντως, θα μπορούσε να κερδίσει η Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός προπονητής επεσήμανε ότι οι στημένες φάσεις και το τρανζίσιον των "μερένγκες" έπαιξαν τον μεγαλύτερο ρόλο: "Σε ένα παιχνίδι τέτοιας εμβέλειας είναι δύσκολος ο έλεγχος. Η Ρεάλ, με μία από τις χαρακτηριστικές κινήσεις της στα τελευταία λεπτά, κατάφερε να ισοφαρίσει. Πρέπει να συνεχίσουμε. Μας έχει κοστίσει πολύ η έδρα μας, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Καμία κουβέντα για δικαιοσύνη ή αδικία. Ελέγξαμε το τρανζίσιον της Ρεάλ. Υπήρχε, όμως, οδηγία να μην κάνουμε φάουλ, αλλά στο τέλος κάναμε".

"Δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς, ειδικά έχοντας δει την ισορροπία των ομάδων. Υπήρξαν καλές ευκαιρίες και για τους δύο, είδα ισορροπία. Στο 2ο ημίχρονο είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και έπρεπε να σκοράρουμε για να αποφύγουμε αυτό που συνήθως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Παρέμειναν στο +6, δεν καταφέραμε να κλείσουμε την 'ψαλίδα', αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και να βελτιωθούμε εντός έδρας, όπου είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε".

Σουάρες: Ήμαστε ανώτεροι

Ο σκόρερ του τέρματος της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, ήταν αρκετά πικραμένος στις δηλώσεις του μετά από το τέλος του αγώνα. "Ήμαστε ανώτεροι και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Εάν δεν βρεις το γκολ για το 2-0, αυτό μπορεί να συμβεί".

"Χάσαμε δύο πόντους. Η ομάδα έκανε τα πάντα για να πάρει τους τρεις. Επαναλαμβάνω, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και μας ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό. Πρέπει να γίνουμε ξανά δυνατοί εντός έδρας. Πλέον, προχωράμε και περιμένουμε από τη Ρεάλ Μαδρίτης να χάσει πόντους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βαθμό στο 90' η Ρεάλ, 1-1 με Μπαρτσελόνα
O Νεϊμάρ στο "Camp Nou" με τη φανέλα της Σαπεκοένσε
Το "μωσαϊκό" στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ
Μπαρτσελόνα και Ρεάλ τίμησαν την μνήμη των θυμάτων της Σαπεκοένσε
Η πανηγυρική φωτογραφία της Ρεάλ έχει πόζες και... γυμνό
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ