ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ενημέρωση - διευκρίνιση για το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

Ενημέρωση - διευκρίνιση για το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista D’ Atenes), απευθυνόμενος στους υποστηρικτές της ομάδας στην Ελλάδα, επιθυμεί να προβεί σε διευκρίνιση – ενημέρωση ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista D’ Atenes), απευθυνόμενος στους πολυάριθμους υποστηρικτές του F.C. BARCELONA στην Ελλάδα, επιθυμεί να προβεί στην ακόλουθη διευκρίνιση – ενημέρωση:

Η κλήρωση για τους ομίλους του UEFA Champions League φέρνει ξανά, έπειτα από 7 χρόνια απουσίας, την αγαπημένη μας ομάδα στα μέρη μας. Δυστυχώς, ενδέχεται να υπάρξουν «επιτήδιοι» που με στόχο τα οικονομικά οφέλη υπόσχονται να εξασφαλίσουν την παρουσία οπαδών της Μπάρσα στην κερκίδα των φιλοξενούμενων για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής, του 4ου ομίλου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Σ..Φ..Π., στο «Γ. Καραϊσκάκης» (31/10, 21.45). Προκειμένου ν’ αποφευχθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας και εξαπάτησης, καθιστούμε σαφές ότι:

Ουδείς άλλος φορέας με έδρα την Ελλάδα, πλην της Penya Barcelonista D’ Atenes (P.B.A) - του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ F.C. BARCELONA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ επί ελληνικού εδάφους (αριθμός αναγνώρισης 1753) – έχει, ή πρόκειται να έχει, πρόσβαση στα εισιτήρια που το F.C Barcelona θα πάρει για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Για τον λόγο αυτό, όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρησης της 31ης Οκτωβρίου φορώντας τα χρώματα μας και να βιώσετε την αυθεντική εμπειρία της blaugrana κερκίδας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα εισιτήρια εκπνέει στις 9 Οκτωβρίου 2017 κι ώρα 19.00.

Ελάτε μαζί μας για να κάνουμε την μεγαλύτερη blaugrana κερκίδα, που είδαν ποτέ τα ελληνικά γήπεδα, να βρεθούμε στο πλάι των αγαπημένων μας παικτών και να φωνάξουμε: “¡Visca el Barça i visca Catalunya!”

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Βαλτετσίου 50-52, 2ος Όροφος, Εξάρχεια 10681, Αττική

Τηλέφωνο (+30) 210 3213973

Κινητό (+30) 697 24 24 711

Email: penya(at)barcelonistas.gr

URL: www.fcbarcelona.gr

ΤΟ ΔΣ της Penya Barcelonista d’ Atenes

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ