ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εκτίμηση Αργεντινού δημοσιογράφου: "Ο Μέσι μένει στην Μπαρτσελόνα κατά 90%"

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ενώ όλα τα δημοσιεύματα μέχρι στιγμής αλλά και οι δηλώσεις της πλευράς του Λιονέλ Μέσι έλεγαν ότι ο Αργεντινός αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, στην Αργεντινή, και συγκεκριμένα στο TyC Sports, αναφέρουν ότι ο Λίο θα παραμείνει στην Μπατσελόνα την νέα χρονιά.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι με το ένα πόδι εκτός Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο πατέρας του και μανατζέρ του, Χόρχε Μέσι, πριν από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ωστόσο σύμφωνα με την εκτίμηση του Αργεντινού δημοσιογράφου, Μάρτιν Αρεβάλο, στην εκπομπή Presionalta του Tyc Sports, ο Μέσι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Η πλευρά του Μέσι ισχυρίζεται ότι μπορεί να αποχωρήσει από τους Μπλαουγκράνα ως ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, σε αντίθεση με τους Καταλανούς που επιμένουν στην ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, ο “Pulga” θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα για έναν ακόμη χρόνο, και μετά θα αποχωρήσει ως ελεύθερος. Εκτός αν αλλάξει γνώμη μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπαρτσελόνα: Αδιέξοδο με Μέσι στο πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών
Πατέρας Μέσι: "Δύσκολα θα παραμείνει ο Λίο στην Μπαρτσελόνα"
Μπαρτσελόνα: Ενδιαφέρεται για Μάξι Γκόμες
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ