ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έξαλλοι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα: "Διοίκηση και παίκτες είστε ντροπή για τα 121 χρόνια ιστορίας"

Έξαλλοι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα: "Διοίκηση και παίκτες είστε ντροπή για τα 121 χρόνια ιστορίας"

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο των μπλαουγκράνα, τα έψαλλαν στους παίκτες και κρέμασαν πανό για το 8-2 από την Μπάγερν Μονάχου.

Η κατάσταση στις τάξεις της Μπαρτσελόνα δεν είναι καθόλου καλή μετά την ντροπιαστική ήττα με 8-2 από την Μπάγερν στα προημιτελικά του Champions League. Στους μπλαουγκράνα αναμένονται μεγάλες αλλαγές, αφού εκτός από τον προπονητή Κίκε Σετιέν, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής, Ερίκ Αμπιντάλ.

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από την εικόνα της ομάδας τους και φρόντισαν να το δείξουν, αφού αρκετοί από αυτούς συγκεντρώθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο των Καταλανών.

Εκεί κρέμασαν πανό κατά των παικτών και της διοίκησης, ενώ ένα από αυτά αναφέρει: "Διοίκηση και παίκτες, ντροπή για τα 121 χρόνια ιστορίας της ομάδας".

Οι οπαδοί των μπλαουγκράνα περίμεναν τους παίκτες να αποχωρήσουν από τις εγκαταστάσεις απαιτώντας να τους μιλήσει κάποιος εκπρόσωπος της ομάδας αυτοπροσώπως. Μάλιστα, κάποιοι από τους φίλους της Μπαρτσελόνα την συνέκριναν με την Εσπανιόλ, η οποία υποβιβάστηκε έπειτα από 25 χρόνια στη La Liga.

Μερικοί από τους παίκτες των μπλαουγκράνα επέλεξαν να αποχωρήσουν από διαφορετική έξοδο του προπονητικού κέντρου, για να αποφύγουν τις αντιδράσεις του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

AS: Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ψηφίζουν Τσάβι
Μπαρτσελόνα: Ποτσετίνο, Τσάβι ή Κούμαν για την επόμενη μέρα
Μπαρτσελόνα: Εννέα παίκτες της βαθμολογήθηκαν με μηδέν
Μπαρτσελόνα: Ντροπή και ιστορικός εξευτελισμός στα πρωτοσέλιδα
Μπαρτσελόνα: Μόνος του στα αποδυτήρια ο Μέσι στο ημίχρονο
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ