Δύο μεροκάματα ύψους... 48.000 ευρώ πρόστιμο στον Πικέ για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

Ο Ζεράρ Πικέ συνελήφθη να οδηγεί, παρά το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι του είχαν αφαιρέσει το δίπλωμα για έξι μήνες και θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 48.000 ευρώ.

Νέοι μπελάδες για τον Ζεράρ Πικέ που όπως φαίνεται δεν είναι και ο πιο προσεκτικός οδηγός του κόσμου. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα είχε επιτεθεί το 2014 σε αστυνομικούς που του έγραφαν κλήση για παράνομο παρκάρισμα, ενώ έκτοτε φαίνεται ότι έκανε κι άλλες παραβάσεις με αποτέλεσμα το περασμένο καλοκαίρι να του επιβληθεί αφαίρεση διπλώματος για έξι μήνες.

Ο Πικέ συνέχισε να οδηγεί κανονικά και τον περασμένο Αύγουστο σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε η νέα παράβαση.

Ο 31χρονος στόπερ κινδύνευε με ποινή φυλάκισης από 3 μέχρι 6 μήνες, ωστόσο τη γλίτωσε με πρόστιμο ύψους 48.000 ευρώ. Φυσικά, το συγκεκριμένο ποσό έναν απλό πολίτη θα ήταν μεγάλο, όχι, όμως και για τον Πικέ.

Αρκεί να αναφέρουμε πως το τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Μπαρτσελόνα και έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 του αποφέρει περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Κοινώς, ο Ζεράρ Πικέ θα κληθεί να πληρώσει περίπου δύο μεροκάματα στην ισπανική αστυνομία για την παράβαση στην οποία υπέπεσε.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο Νικ Καλάθης και η μαγεία του να μην είσαι τέλειος

Στο μεταίχμιο μεταξύ θείας και ρομποτικής δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ