ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Διάρρηξη του σπιτιού και "εξαφάνιση" του αυτοκινήτου του Κοουτίνιο από γερανό

Barcelona's new signing Brazilian Philippe Coutinho attends his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Jan. 8, 2018. Coutinho is joining Barcelona after Liverpool agreed Saturday to sell the Brazilian in a deal that makes him one of the most expensive players in soccer history. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's new signing Brazilian Philippe Coutinho attends his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Jan. 8, 2018. Coutinho is joining Barcelona after Liverpool agreed Saturday to sell the Brazilian in a deal that makes him one of the most expensive players in soccer history. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο μέσα σε λίγες ώρες είδε το αυτοκίνητό του να το σηκώνει γερανός μετά από παράνομο παρκάρισμα και ληστές να εισβάλουν στο σπίτι του!

Η Δευτέρα (19/2) σίγουρα δεν ήταν η καλύτερα ημέρα για τον Φιλίπε Κοουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος της Μπαρτσελόνα μέσα σε λίγες ώρες είδε γερανό να σηκώνει το αυτοκίνητό του για παράνομο παρκάρισμα και το σπίτι στο οποίο διαμένει να έχει διαρρηχθεί από ληστές.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Τσέλσι, ο Κοουτίνιο παρέμεινε στη Βαρκελώνη και αποφάσισε να κάνει μία βόλτα με φίλους και την οικογένεια του.

Πήγε λοιπόν το απόγευμα σε κεντρικό σημείο της καταλανικής πρωτεύουσας για να απολαύσει τα αξιοθέατα, μόνο που όταν γύρισε απουσίαζε το αυτοκίνητο του. Συγκεκριμένα, γερανός της αστυνομίας το είχε σηκώσει για παράνομο παρκάρισμα. Ο Βραζιλιάνος ενημερώθηκε για τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσει και πήγε να πάρει πίσω το πολυτελές όχημα του.

Λίγες ώρες αργότερα βγήκε με την ίδια παρέα για φαγητό και όταν επέστρεψε στο σπίτι διαπίστωσε ότι αυτό είχε παραβιαστεί. Κλέφτες είχαν χρησιμοποιήσει τη διπλανή οικοδομή στην οποία γίνονται έργα για να μπορέσουν να εισβάλουν στο σπίτι και να αφαιρέσουν ό,τι μπορούσαν.

Αμέσως ο Κοουτίνιο ειδοποίησε την αστυνομία η οποία πήγε στο σπίτι του Βραζιλιάνου και προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μπορέσει να διαλευκάνει την υπόθεση. Αν μη τι άλλο δεν ήταν η ημέρα του Βραζιλιάνου...

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ