Διάρρηξη του σπιτιού και "εξαφάνιση" του αυτοκινήτου του Κοουτίνιο από γερανό

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο μέσα σε λίγες ώρες είδε το αυτοκίνητό του να το σηκώνει γερανός μετά από παράνομο παρκάρισμα και ληστές να εισβάλουν στο σπίτι του!

Η Δευτέρα (19/2) σίγουρα δεν ήταν η καλύτερα ημέρα για τον Φιλίπε Κοουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος της Μπαρτσελόνα μέσα σε λίγες ώρες είδε γερανό να σηκώνει το αυτοκίνητό του για παράνομο παρκάρισμα και το σπίτι στο οποίο διαμένει να έχει διαρρηχθεί από ληστές.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Τσέλσι, ο Κοουτίνιο παρέμεινε στη Βαρκελώνη και αποφάσισε να κάνει μία βόλτα με φίλους και την οικογένεια του.

Πήγε λοιπόν το απόγευμα σε κεντρικό σημείο της καταλανικής πρωτεύουσας για να απολαύσει τα αξιοθέατα, μόνο που όταν γύρισε απουσίαζε το αυτοκίνητο του. Συγκεκριμένα, γερανός της αστυνομίας το είχε σηκώσει για παράνομο παρκάρισμα. Ο Βραζιλιάνος ενημερώθηκε για τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσει και πήγε να πάρει πίσω το πολυτελές όχημα του.

Λίγες ώρες αργότερα βγήκε με την ίδια παρέα για φαγητό και όταν επέστρεψε στο σπίτι διαπίστωσε ότι αυτό είχε παραβιαστεί. Κλέφτες είχαν χρησιμοποιήσει τη διπλανή οικοδομή στην οποία γίνονται έργα για να μπορέσουν να εισβάλουν στο σπίτι και να αφαιρέσουν ό,τι μπορούσαν.

Αμέσως ο Κοουτίνιο ειδοποίησε την αστυνομία η οποία πήγε στο σπίτι του Βραζιλιάνου και προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μπορέσει να διαλευκάνει την υπόθεση. Αν μη τι άλλο δεν ήταν η ημέρα του Βραζιλιάνου...

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Photo Κουίζ: Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24