ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Διαπραγματεύσεις για μετονομασία του "Camp Nou"

FILE, In this Sunday, Oct. 1, 2017 photo Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Las Palmas is played at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
FILE, In this Sunday, Oct. 1, 2017 photo Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Las Palmas is played at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. (AP Photo/Manu Fernandez, File) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ, FILE

Το "Camp Nou" αναμένεται να μετονομαστεί σε "Camp Nou Grífols" σε περίπτωση που επισφραγιστεί η "χρυσή" χορηγική συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τη φαρμακευτική εταιρία.

Σε διαπραγματεύσεις με τη φαρμακευτική εταιρία, Grífols, βρίσκεται η Μπαρτσελόνα για χορηγική συμφωνία που θα επιφέρει και αλλαγή στην ονομασία του γηπέδου των "μπλαουγκράνα".

Όπως μετέδωσε η ραδιοφωνική εκπομπή, "El Club de la Mitjanit'', του "Catalunya Ràdio" οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και η συμφωνία αναμένεται να κλείσει και να ανακοινωθεί εντός του Νοεμβρίου.

Θα έχει 30ετή διάρκεια και θα αποφέρει στην ομάδα της Βαρκελώνης έσοδα ύψους 400.000.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επισφραγιστεί η "χρυσή" χορηγική συμφωνία το "Camp Nou" θα μετονομαστεί σε "Camp Nou Grífols".

Δεν είναι κάτι άλλο από την προσαρμογή στις επιταγές των καιρών, καθώς σε πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες χορηγοί έχουν προστεθεί στις ονομασίες των γηπέδων τους.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ